Suntem aproape de sfârșitul anului 2019 oficial al Scripps National Spelling Bee și este timpul să ne îndreptăm. Această lume-renumită albină a început cu 550 spellers din toate Statele Unite și noi am ajuns la 12. Astăzi am veți reda toate cele mai importante informații pe care trebuie să le cunoașteți pentru a vă scufunda în albine, de la surse de streaming video până la cele mai provocatoare cuvinte încă scrise.
                 

Prima parte a albinei a avut loc joi, 30 mai 2019, la ora 10:00 EDT la ESPN 2. Finala va începe în această seară, 30 mai 2019, la ESPN propriu la ora 20:30. EDT. Ați putea să prindeți versiunea live de difuzare a albinei prin intermediul site-ului ESPN și al WatchESPN, deși veți mai avea nevoie de informații de conectare de la furnizorul dvs. de televiziune de rețea.

Sau ai putea să te tunezi mai jos, dacă ți-ai dorit asta. Acesta este feedul oficial al Scripps National Spelling Bee, prin intermediul grupului oficial – prin YouTube. Cu orice noroc, această hrănire va fi la fel de înaltă ca și feed-ul ESPN direct.

Acum, pentru cea mai bună parte a întregului eveniment. Cuvintele enumerate mai jos se află din ultimele 12 – ultima parte a primei jumătăți a concursului. Aceste cuvinte au fost aproape fără limite scrise de cei 12 finaliști în cadrul evenimentului, cu excepția cuvântului "farreiro" care a fost scris cu un singur r în loc de dublu.

Finala Națională Spelling Bee 2019 Final 12 cuvinte, prima repriză, runda finală:
1. Aufgabe
2. drilvis
3. oeillade
4. Ferreiro
5. xystus
6. Maxixe
7. thelytokous
8. maile
9. penați
10. Atala
11. byrnie
12. cardoncillo

Știați toate cuvintele înainte de a citi lista? Cei mai tineri spellers din acest concurs sunt doar 10, iar cei mai buni sunt 14. Vă puteți imagina că ați putea să scrie aceste cuvinte atunci când aveați 14 ani?

Sustinerea ortografiei finesse (sau cel putin memorarea finesse) se desfasoara in familie, un cuplu de participanti la acest eveniment National Spelling Bee au relatii familiale imediate cu fostii campioni. Fratele lui Speller 562 Hephzibah Sujoe, Ansun Sujoe, a fost un co-campion al Băncii Naționale de Spelling din 2014. Tatăl lui Speller 175 Atman Balakrishnan este Balu Natarajan, campion al 1985 Bean Spelling National.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here