De ani de zile, Apple sa bazat pe conectorul propriu de iluminare pentru încărcarea iPhone-ului și iPad-ului, dar când compania a început să vândă MacBook-uri moderne care suportă USB-C, au avut loc multe speculații pe care următoarele dispozitive mobile ale Apple. În cazul iPad-ului, acest lucru sa dovedit a fi adevărat, deoarece cele mai recente dispozitive iPad Pro sunt dotate cu încărcare și peste USB-C. Asta lasă iPhone-ul ca următorul în linie pentru un makeover USB-C, dar un nou raport sugerează că o astfel de schimbare nu va veni în curând.

                 

În schimb, se spune că Apple se lipsește de Lightning în următorul lot de iPhone-uri, despre care ne așteptăm să fie dezvăluit în septembrie. Asta nu înseamnă neapărat că iPhone-uri USB-C nu vin niciodată, doar că, dacă s-ar afla, este posibil să nu le vedem până cel mai devreme în 2020.

Site-ul japonez Macotakara are detaliile de data aceasta, spunând că Apple se va lipi de Lightning ca pe o măsură de economisire a costurilor. Decizia de a economisi bani face un anumit grad de sens, așa cum Apple iPhone 2018 nu au vândut totul bine. Deși pare să existe posibilitatea ca Apple să opteze pentru un conector USB-C în telefoanele din acest an, cel puțin un producător de accesorii a spus că această șansă este în scădere

După cum subliniază Macotakara, decizia de a trece la încărcarea USB-C în iPhone ar însemna mai multe schimbări pentru Apple în afară de doar conectorul. Apple ar trebui să împacheteze un nou set de Earpoduri USB-C cu fiecare iPhone vândut, împreună cu un adaptor de alimentare de 18W pentru încărcarea rapidă USB-C, ceea ce înseamnă că va trebui să cheltuiască mai mulți bani pe articolele din pachetul iPhone decât face în prezent.

Presupunând că acest lucru este adevărat, atunci sună ca și cum Apple va juca foarte în siguranță cu iPhone-urile din 2019, în numele menținerii costurilor. Rapoartele anterioare au susținut că primul iPhone 5G nu va mai fi aici până în 2020, deoarece Apple își ia în mod obișnuit abordarea "așteaptă și vezi" la noile standarde. Evident, luați ceea ce auziți cu un bob de sare, dar nu fi prea surprins dacă iPhone-urile din 2019 sunt dezvăluite cu acel conector vechi de Lightning unde ar trebui să fie un port USB-C.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here