Cele mai recente scurgeri ale iPhone 2019 sugerează că Apple ar putea prezenta caracteristici de scanare 3D pe care Androide le-ar putea găsi familiare. Ceea ce cu mai multe camere și scanere – inclusiv o soluție bazată pe laser – face să pară că Apple a făcut primul lor telefon Google Tango. Ar putea fi – am putea să ne uităm în sfârșit la o realitate augmentată și un set de caracteristici de scanare 3D de pe un iPhone în 2019?

                 

Amintiți-vă când am vorbit mai întâi despre scufundarea Apple în realitatea augmentată? Amintiți-vă ARKit? Dacă sunteți dezvoltator de aplicații AR-infuzate, probabil că veți lucra astăzi cu ARKit astăzi. Este kitul dezvoltatorului de software al Apple pentru aplicații de realitate augmentate. Nu au încetat niciodată să lucreze la acest kit încă de la început. Singurul lucru care a fost oprit – sau cel puțin aproape uscat – este obișnuita discuție despre speranțele și visele Apple ale AR. Acest lucru s-ar putea schimba cu noile scurgeri de iPhone din această săptămână – camere, senzori și tot.

La 3 august 2017, am scris și articol numit Apple's next big thing nu este un iPhone. În acest articol am arătat cum ultima lansare majoră inevitabilă a Apple ar include o mulțime de senzori pe ambele părți ale telefonului, nu doar în față. Fata a făcut loc pentru deblocarea telefonului Face ID. Spatele va face loc pentru aplicațiile AR pe care le visăm.

Scurgerile din această săptămână au adăugat o importanță majoră ideii că iPhone XI (11, sau orice altceva o vor numi) va veni cu cel puțin două, dacă nu chiar trei, camere pe spate. Versiunea "Max" a telefonului este cel mai probabil loc unde vom vedea o nouă setare cu mai multe camere dincolo de cele două camere de luat vederi pe care le-am văzut anterior.

Renders în trecutul recent ne-a arătat posibilele contracte futures pentru iPhone XI și iPhone XI Max. Cele mai mici păreau să aibă o matrice de camere video în spate, iar un sistem de camere cu 3 lentile mai mare într-un fel de lucru pătrat … esteh. La fel ca reacția mea la primele interpretări ale iPhone X, am fost prins destul de pazit de aceste imagini. Nu arătau bine – nu păreau ca noțiunile preconcepute despre designul industrial pe care l-am avut în capul meu pentru Apple.

Dar m-am simțit așa atunci când au introdus schimbarea originală majoră pe iPhone 6. Mergând spre un set de HTC care arată aspectul de replici de limbaj de design HTC. Asta, dacă bănuiam vreodată, părea o adevărată poveste inspirată.

Dacă Apple livrează iPhone XI Max cu o serie de camere care transformă visul original Google Tango într-o realitate, voi fi bummed. Nu pentru utilizatorii de dispozitive Apple sau Apple, ci pentru cei care au selectat puțini care au investit timp și / sau efort în dispozitive precum ASUS ZenFone AR (cu Google Tango). Telefonul a fost lansat la fel ca Tango a fost ucis de Google în favoarea unei integrări mult mai umile în ARCore.

Îmi imaginez că fani ai Tango, în acest moment, arata foarte mult ca Leslie Knope atunci când ea devine furios furios. În continuare, sper că Apple aduce înapoi mufa pentru căști. Sper ca ei să aducă înapoi mufa pentru căști, pentru ca ei să poată da o lovitură din restul universului smartphone, după cum se cuvine. Mai ales acele companii care nu au lansat un smartphone fără o mufă pentru căști înainte de prima lor lansare super-curajoasă. Chiar?

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here