Permiteți-mi să vă spun cât de important este pentru mine că smartphone-ul meu nu este alunecos. De fiecare dată când am revizuit un telefon în ultimii aproape zece ani, am menționat natura alunecoasă a telefonului, dacă este cazul. Acum, cu iPhone-ul din 2019, poate numit iPhone XI, iPhone 11, există un zvon potrivit căruia Apple ar fi putut aborda această situație între generații. Acest dispozitiv ar putea fi mai puțin alunecos decât iPhone-urile care au apărut anterior.

                 

iPhone 2019 va avea prețuri care rămân în mare parte la fel ca cea mai recentă generație, cu condiția să cumpărați aceeași dimensiune a dispozitivului și stocare internă. Este ultimul zvon care ne interesează când vine vorba de a construi. Această construcție va avea, evident, o notă puțin mai mică, care îi pasă, dar totuși, este un binevenit care este binevenit. De asemenea, se pare că va avea un finisaj ușor nou.

Exteriorul iPhone-ului nu este doar sticlă. Materialul de la fiecare nivel al construcției iPhone este considerat și reconsiderat fiecare nouă generație. Aceasta este natura introducerii tuturor ouălor într-un singur coș, așa cum face Apple cu marca iPhone. Luând în considerare o mișcare pozitivă către mai puține căderi accidentale de către utilizatorul final datorită unui mic pas suplimentar în procesul de fabricație – este ceva ce ar putea face Apple foarte bine

Alte modificări în iPhone sunt puține. Partea frontală a telefonului va arăta foarte mult ca acum, în toate modelele.

Cu excepția a ceea ce spui, vei spune că va fi o nouă gamă de camere pe partea din spate a iPhone XI Max? Rapoartele sugerează că vom vedea un set de senzori și camere care vor permite ca realitatea augmentată și alte tipuri de tehnologie futuristică bazată pe camere să vină la viață în iPhone în cursul acestui an. dar aceste progrese tehnologice nu vor fi exclusive pentru mult timp, de care puteți ghici și poate chiar să luați în considerare un pariu sau două. Dar nu de fapt – eu și noi nu suntem responsabili pentru ceea ce faci cu banii în timpul tău!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here