Apple a anunțat noul Mac Mac 20 Pro, cel mai puternic Mac, lansat până acum, aduce un design modular care îndeplinește promisiunile făcute de companie în 2017 și 2018. Cumpărătorii primesc o mașină în formă de turn asemănătoare sistemelor clasice Mac Pro , deși Apple și-a făcut cel mai recent model mai ușor de deschis și de modernizat decât înainte.
                 

Mac Pro 2019 aduce un procesor Intel Xeon cu până la 28 de nuclee, 300 de putere de putere și 8 sloturi PCIe interne: patru sloturi duble și trei sloturi laterale. Noul model are de asemenea o memorie ECC de 2933 MHz și 12 sloturi DIMM, până la 1,5 TB de memorie și multe altele. Apple subliniază că a proiectat noul Mac Pro pentru "performanță maximă, expansiune și configurabilitate …"

Deschiderea sistemului pentru accesarea bucăților sale interne este la fel de simplă ca apucarea unui mâner, care se aseamănă cu marginea superioară, întorcând mânerul și apoi ridicând carcasa din aluminiu. Apple spune că utilizatorii beneficiază de acces de 360 ​​de grade la sistemul complet, făcând mai ușor ca oricând să extindă sistemul.

Sistemul este capabil unic de satisfacerea nevoilor profesioniștilor din domeniul graficii, oferind performanțe grafice de până la 56 de teraflopi. Opțiunile grafice încep cu Radeon Pro 580X, dar există și opțiuni pentru modelele Radeon Pro Vega II și Pro Vega II Duo.

Arhitectura de extindere a graficii Apple MPX Module aduce la masa mai mult de 500W de putere și integrare cu Thunderbolt. Cu două module MPX, Apple spune că noul Mac Pro poate utiliza două Vega II Duos pentru a oferi 128 GB de memorie video și 56 de teraflopi de performanță grafică.

Compania a introdus ceea ce numeste o carte de accelerator "schimbatoare de joc", Apple Afterburner. Cu noul Mac Pro, editorii video pot folosi Afterburner pentru a gestiona fluxurile de lucru cu până la 8K videoclipuri ProRes RAW. Apple spune că placa de accelerație permite sistemului să decodeze până la trei fluxuri video RAW de 8K ProRes sau până la o duzină de fluxuri RAW de 4K ProRes, în timp real.

Cheia pentru recursul noului sistem este încuietoarea modulară – există un spațiu inoxidabil de furaj spațial cu carcasa de ridicare din aluminiu menționată mai sus. Fluxul de aer este posibil prin modelul de zăbrele folosit de Apple cu noul său model – compania promite o operare silențioasă, în ciuda puterii mari.

Clienții vor avea acces la o versiune optimizată a Mac Pro pentru montarea rack-urilor în sălile mașinilor sau la casele de editare, de asemenea – Apple spune că această opțiune va fi disponibilă începând cu această toamnă.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here