Roku a început să adauge abonamente premium la The Roku Channel, oferind acces la mai mult de 25 de parteneri de tăiere cordon, deși cu unele nume mari lipsesc în mod evident. Lansarea face ca conținutul din Start, Showtime și alții să fie disponibil prin intermediul unui dispozitiv de streaming Roku sau al unui televizor Roku.

                 

În acest proces, acesta îmbunătățește Canalul Roku de la un loc exclusiv pentru un conținut gratuit la unul în care spectacole plătite și filme se amestecă. Abonamentele premium aderă la ceea ce pretinde Roku este mai mult de 10.000 de emisiuni TV și filme deja disponibile, chiar dacă sunt acceptate în mod public.

Deși nu există lipsă de platforme care doresc să vă vândă un abonament la un anumit furnizor sau chiar furnizorii care oferă abonamente în mod individual, argumentul lui Roku este că facturarea unificată îl face mult mai ușor. Plățile pentru abonamente premium vor fi incluse într-o singură factură lunară. Acest lucru ar trebui, de asemenea, să faciliteze vizionarea – și anularea – abonamentelor pe care nu le valorificați cel mai mult, mai târziu pe linie.

La lansare, există mai mult de 25 de parteneri în catalogul de abonamente Premium Roku, deși unele nume sunt mai cunoscute decât altele. STARZ, SHOWTIME, EPIX, Baeble Music, DROPOUT de la Colegiul HUMOR, CuriosityStream, Fandor Spotlight, FitFusion, Colecția de semnături mari, Grokker, Hi-YAH !, Hopster, Lifetime Movie Club, DOX, LOLFlicks, Monștrii și coșmaruri, Magnolia selectează și Warriors & Gangsters prezentate de Magnolia Pictures sunt toate incluse. Există, de asemenea, MHz Choice, NOGGIN, Shout! TV Fabrica, Smithsonian Channel Plus, Karaoke Stingray, Tastemade, Anime Viewster și ZooMoo rotunjesc lista de zile de lansare

Lipsesc din gama, cu toate acestea, este un nume mare pe care ați fi așteptat să-l vedeți acolo. HBO este evident datorită absenței sale, ceea ce ar putea vedea și spectatorii de emisiuni care continuă să se țină cu Amazon Fire TV sau Apple TV, în loc să facă saltul la Roku.

Nu totuși toată lumea va vedea abonamentele premium ca o opțiune în Canalul Roku, totuși, totuși. În timp ce compania spune că începe de la lansarea de astăzi, cel puțin în SUA, ar putea fi cu câteva săptămâni înainte ca fiecare dispozitiv compatibil să fie actualizat. Inițial va fi pe jucătorii Roku și apoi pe televizoarele Roku.

În ceea ce privește vizualizarea pe web, abonamentele premium vor fi difuzate în paritate cu disponibilitatea pe un dispozitiv Roku care utilizează același cont. Din păcate, proprietarii de televiziune Samsung care utilizează funcția Roku nu vor putea obține abonamentele Premium, ceea ce este un alt lucru de luat în considerare. Aplicația iOS va fi actualizată de la The Today Channel, în timp ce aplicația Android va ajunge în faze începând cu mijlocul lunii februarie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here