GoPro a anunțat o schimbare importantă pentru abonații Plus: stocare nelimitată în cloud. Chiar mai bine, acest nou produs perk stochează fotografiile și videoclipurile în rezoluția originală, deplină, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu trebuie să aleagă între plata pentru un plan de stocare sau stabilirea pentru o calitate mai scăzută. În plus față de schimbarea stocării cloud, GoPro oferă, de asemenea, abonaților săi Plus reduceri mari la accesorii.

                 

GoPro Plus este un serviciu opțional de abonament pentru proprietarii de camere GoPro care costă 4,99 USD / lună. Planul oferă câteva avantaje diferite, printre care se numără serviciul "Nu mai puneți întrebări" din partea companiei, "Aveți nevoie de înlocuire", care este în prezent limitat la clienții din SUA.

De asemenea, Plus oferă statut VIP atunci când vine vorba de chat și suport de voce, ceea ce înseamnă că acești clienți sare înainte de coadă. În timp ce aceste beneficii sunt drăguțe, noul pachet de stocare a norului GoPro pentru nor este cel mai atrăgător plus. Prin aceasta, utilizatorii pot copia automat conținutul capturat de camera lor GoPro prin intermediul telefonului smartphone și al aplicației însoțitoare a produsului.

Aceasta elimină necesitatea conectării aparatului foto la un calculator și protejează datele în cazul pierderii camerei. În plus față de noua opțiune nelimitată de stocare a conținutului complet, abonatii GoPro Plus beneficiază acum de o reducere de 50% pentru majoritatea accesoriilor și suporturilor asociate – cele oferite prin intermediul site-ului producătorului, adică.

Aceasta este o creștere mare față de reducerea anterioară de 20% oferită abonaților Plus. GoPro Plus este oferit proprietarilor dispozitivelor GoPro la nivel mondial, deși perk-ul de înlocuire a camerei nu sa extins încă la nivel internațional.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here