Samsung a avut întotdeauna un pic de sindrom "Nu este inventat aici", în special pentru caracteristici și servicii care ar fi făcut-o să respecte altcineva decât pe sine. Dacă telefonul smartphone bazat pe Tizen a reușit, ar fi putut chiar să renunțe la Android. În timp ce acest lucru este practic imposibil acum, Samsung continuă să "inoveze" tehnologiile proprii, ca și asistentul inteligent Bixby. Cea mai recentă tehnologie este accesul la distanță pentru televizoarele inteligente, care sună aproape ca o tehnologie Chromecast, dar cu un interes deosebit de interesant.

                 

Chromecastul, împreună cu tehnologii similare, precum Miracast, se referă în mare parte la oglindirea afișării unui dispozitiv la distanță, de obicei un telefon sau alt computer, cu un alt ecran. Este într-adevăr o stradă cu sens unic, televizorul pur și simplu acționând ca un afișaj extern. Cu alte cuvinte, nu există nici o modalitate de a controla dispozitivul sursă altul decât de a-l controla direct.

Samsung Remote Access, în acest sens, seamănă mai degrabă cu un PC la distanță, unde vă puteți conecta la un PC, tabletă sau telefon care este în altă parte în casă și de asemenea controlați-l de la televizor. Veți prefera, probabil, să folosiți o tastatură și un mouse, desigur, iar televizoarele inteligente Samsung le susțin pe acelea.

Scopul este, ciudat cum s-ar părea, să lase proprietarii Smart TV să fie productivi pe cel mai mare ecran din casa lor. Sau cel puțin evitați să vă ridicați doar pentru a vă verifica PC-urile. Samsung mai spune că accesul de la distanță poate fi utilizat oriunde în lume prin colaborarea cu VMWare. Din păcate, detaliile sunt încă slabe în acest moment.

De fapt, în afară de existența sa, Samsung este încă un pic cam înșelător pe ce va cere accesul la distanță. Se spune că va fi disponibil în televizoarele inteligente începând cu anul viitor, ceea ce înseamnă că modelele TV existente sunt lăsate în afara partidului. Pe de altă parte, Samsung nu a dezvăluit încă cerințe de sistem pentru PC-uri și dispozitive mobile, ceea ce pune încă în discuție produsele macOS și iOS

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here