În această după-amiază, fostul chitarist KISS, cel mai mare spațial-centricist, Ace Frehley a anunțat finalizarea ultimului său album: Origins Vol. 2. Aceasta este o continuare a albumului "Origins Vol. 1 "care a debutat la numărul 23 pe Billboard top 200. Știați că încă mai cumpără albume CD? Se pare că este adevărat! Întreabă-l pe Ace Frehley – el vinde încă mii de CD-uri – și face mai mult în acest an.
                 

Într-un interviu acordat KATT Rock 100.5 din Oklahoma, Frehley a dezvăluit că a finalizat lucrările pe următorul volum al seriei de albume "Origins". Acest album include un nou set de piese de cântec originale scrise și interpretate de rock grupuri și artiști din anii '60 și '70.

"Fac o melodie Hendrix, fac un cântec Cream, fac un cântec Led Zeppelin, ceva de la animale", a spus Frehley. "Și chiar am făcut … Am făcut și o melodie de Paul Revere & The Raiders". În timp ce nu știm încă piesele exacte ale lui Frehley, să ne aducem câteva presupuneri.

Deasupra veți vedea topul lovit de Paul Revere & The Raiders prin cariera lor de sfârșitul anilor '60 – Kicks. Mai jos veți vedea că Frehley cântă piesa Led Zeppelin Bring It On Home – deci este un pariu destul de sigur dacă pariem.

Apoi, avem Ace care interpretează Foxy Lady în 1994 în New York. NOTĂ: Dacă faci vreodată trivia KISS și te întrebi ce instrument Ace Frehley a ajutat la înființarea pentru experiența lui Jimi Hendrix, sunt tobe.

Povestea clasică a lui Frehley, "Hendrix", se aseamănă astfel: Ace se strecoară în culise în "un concert de pace de pe Insula lui Randall" * și încerca să se amestece cu roadii. Sa amestecat foarte bine și a fost rugat să ajute la înființarea spectacolului (setul de tobe, în mod specific) – nu este mare lucru. Concertul a fost aproape sigur "Festivalul insulelor lui Randall" din 1970, considerat apoi "New York Pop Festival", cu un Jimi Hendrix setat să joace în prima zi cu trupe precum Grand Funk Railroad, Steppenwolf și Jethro Tull.

Veți dori, de asemenea, să vedeți următorul videoclip – este foarte ciudat. Acest videoclip a fost lansat săptămâna aceasta pentru piesa Ace Frehley "Misiunea pe Marte". Acest cantec este în afara celui mai recent album Frehley "Spaceman" (care a fost lansat în octombrie 2018.)

Trupa lui Frehley a făcut un turneu puțin la începutul acestui an și va continua turneul de la 28 iunie 2019 până în noiembrie. Probabil că vor fi adăugate mai multe date înainte de sfârșitul anului. Lansați pagina oficială, deși extrem de veche, pe Web 1.0, în stil Ace Frehley dot com pentru datele și locațiile turneului.

KISS este, de asemenea, în turneul END OF THE ROAD, aproape în fiecare zi de la acest punct până la sfârșitul anului – și, din nou, nu știm când acest turneu se va termina, dacă vreodată! Albumul "Ace Frehley: Origins Vol. 2 "va fi probabil lansat până la sfârșitul anului 2019.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here