Există deja o mulțime de oameni care fac o viață bună Fortnite ziua și ziua, dar nu trebuie să fii un big-time streamer pentru a câștiga niște bani plătiți în joc. Un site web oferă o persoană de 1000 $ pentru a juca Fortnite timp de 50 de ore în această vară. Există câteva avantaje și exigențe care depășesc pur și simplu 50 de ore de joc Fortnite dar totuși, plătiți pentru a juca jocuri video (presupunând că puteți ateriza concertul).
                 

Site-ul în cauză este HighSpeedInternet.com, o resursă pentru găsirea, compararea și înscrierea la serviciul de internet în Statele Unite. Ideea, aparent, este de a arăta avantajele jocului unui shooter de treime, precum Fortnite pe o conexiune rapidă la internet cu ping redus.

În apelul său pentru solicitanți, site-ul web spune că oricine alege pentru acest post va primi un combo modem-router similar cu Nighthawk AC1900 C7000 de la Netgear, împreună cu un router de jocuri similar cu Netgear Nighthawk Pro Gaming XR700 . Ei vor primi, de asemenea, un an de servicii de internet de mare viteză de la furnizorul de servicii preferat, acoperind până la 120 USD pe lună. În cele din urmă, jucătorul selectat va primi o alocație de 30 USD pentru a cheltui fie pe Fortnite fie pe alte necesități legate de jocuri.

Bineînțeles, în plus față de toate astea, vei primi și 1000 de dolari, atâta timp cât joci Fortnite timp de 50 de ore, între 7 iunie și 31 iulie, o oră. Nu este un concert rău prin orice mijloace, dar dacă tu ești cel selectat pentru asta, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le faci.

În primul rând, va trebui să aveți cel puțin 18 ani și sunteți autorizat să lucrați în Statele Unite. De asemenea, vi se cere să transmiteți toate cele 50 de ore de joc pe Twitch și va trebui să trimiteți un test de viteză al conexiunii când aplicați. În cele din urmă, va trebui să scrieți un raport care să compare experiența de a juca Fortnite pe vechea dvs. conexiune pentru a juca pe noua dvs. conexiune când ați terminat cele 50 de ore.

Dacă credeți că puteți îndeplini aceste cerințe, puteți aplica acum pe pagina de serviciu a site-ului. Aplicațiile vor fi deschise până la data de 31 mai, iar persoana selectată va fi anunțată vineri, 7 iunie. Dacă vă gândiți să aplicați, noroc, pentru că ne imaginăm că o mulțime de oameni vor fi interesați să aterizeze acest loc de muncă.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here