Sistemul de operare Chrome a fost și a fost întotdeauna conceput pentru a fi utilizat cu tastatură și mouse, dar forma predominantă a acestuia a fost laptopurile. Dar, la fel ca Android, nu a oprit niciodată pe nimeni, fie că este vorba de utilizatori sau chiar de OEM-uri, de la preluarea sistemului de operare și punerea acestuia în alte forme. Multe dintre aceste dispozitive cu sistem de operare Chrome au dispărut, dar Acer tocmai a anunțat două noi computere Chromebase all-in-one pentru a da rasei pe moarte o ultima ura.

                 

Dacă Chromebookurile sunt laptopuri și Chromebox-urile sunt mini-PC-uri, Chromebases sunt AIO-urile familiei OS Chrome. Aceste baze stationare, de unde și numele, sunt poziționate pentru a fi mai potrivite pentru uzul întreprinderilor. Și într-o astfel de situație specială, ei chiar fac pentru chioșcuri excelente.

Aceasta este specialitatea Acer Chromebase 24I2, cel puțin dacă alegeți opțiunea cu ecran tactil. Acest model particular rulează pe un procesor Intel Core 8, fără nume, cu suport pentru până la 8 GB de memorie RAM și 128 GB de spațiu de stocare. Această aplicație acceptă aplicațiile Google Play din Android, ceea ce face ca opțiunea cu ecran tactil să fie și mai atrăgătoare.

Acrobat Chromebase pentru întâlniri 24V2, pe de altă parte, are o specialitate diferită. Este un ecran Full HD de 24 inchi și camera de 5 megapixeli sunt cel mai bine utilizate pentru videoconferințe și astfel 24V2 vine cu Google Hangouts Meet configurat imediat din cutie, bun pentru 25 de apelanți pe platforma gratuită. Apelurile pot fi programate cu ușurință cu ajutorul gesturilor de tragere și plasare, cu ajutorul mouse-ului sau al ecranului tactil, prin Gmail sau Google Calendar. Chromebase pentru Întâlniri 24V2 este alimentat de un Intel Core i7-8850U de genul 8, ceea ce îl face util doar pentru întâlniri.

Ceea ce face ca aceste dispozitive Chrome OS să fie perfecte atât pentru întreprinderi, cât și pentru școli este aproape totală pe care au administratorii de control. Tabloul de bord pentru gestionarea dispozitivelor Google pentru sistemul de operare Chrome a oferit un avantaj față de Microsoft și Apple și actualizările de fundal care se întâmplă fără niciun timp de nefuncționare. Așa că, spre deosebire de notebook-urile și tabletele Chromebook, alte dispozitive cu sistem de operare Chrome încep să se estompeze, Chibrite noi îndoielnice

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here