În această săptămână la BETT, Acer a dezvăluit o pereche de cărți de caractere hardcore pentru clienții din domeniul educației. Aceste dispozitive sunt primele două Chromebookuri de 12 inch oferite de Acer. Unul este numit Chromebook 512, celălalt este denumit Chromebook Spin 512. Ambele dispozitive sunt numite "robuste" și "sunt sigure pentru tinerii studenți la școală și acasă". De asemenea, unul are o cameră foto pe fund.

                 

Ambele dispozitive sunt conforme cu standardul militar american (MIL-STD 810G), precum și cu două standarde de siguranță pentru jucării: ASTM F963-16 și UL / IED 60950-1. MIL-STD înseamnă că au fost testate de laboratoare terțe pentru anumite proceduri de testare în conformitate cu MIL-STD 810G (octombrie 2008) pentru condiții de mediu care includ temperaturi ridicate și joase, umiditate, vibrații, șocuri mecanice pe picături, ploaie, praf și nisip ". Sunt dure și dure pentru adevărat.

Deasupra veți vedea Chromebookul 512, mai jos veți vedea Chromebookul 512 Spin, ambele de la Acer. Ambele dispozitive au același panou de afișare (sau foarte, foarte asemănătoare), în timp ce geamul de protecție din față este diferit, iar tehnica din spate este diferită (pentru stylus).

Ambele dispozitive au un display HD de 12 inch cu rezoluție de 1366 x 912 și tehnologie IPS LCD. Ambele modele rulează panouri de raport de aspect de 3: 2, iar modelul Spin are un panou de sticlă Corning Gorilla anti-microbian pentru a-l menține în siguranță în siguranță. Spinul are, de asemenea, un set de balamale de 360 ​​de grade, așa cum implică numele – permițând dispozitivului să fie utilizat în mai multe moduri.

Ambele modele vin în cămăși frumoase – nimic deosebit de strălucitor – doar până la afaceri. Vorbim despre USB-C și USB-A de ambele părți ale ambelor modele și de compatibilitatea Kensington Lock. Modelul Spin are și un stilou de andocare – acesta este un Acer Active Pen, alimentat de tehnologia Wacom EMR, cu forța penului la 4096 nivele.

Chromebook Spin 512 va avea un MSRP începând de la 449,99 $, iar Chromebookul 512 are un preț de pornire de 329,99 $. Se pare că ambele modele vor deveni disponibile "clienților comerciali" din America de Nord începând cu luna aprilie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here