Acer a lansat unul dintre cele mai subțiri și mai ușoare laptop-uri disponibile cu noul model Swift 7. Acest ultrasubtit ultrabook are un ecran de 14 inchi, două porturi USB-C și un design extrem de subțire care necesită atenție. Laptop-ul stabilește, fără îndoială, o nouă bară pentru ultrabook-uri în ceea ce privește portabilitatea, dar cum funcționează ca un laptop de lucru și de zi cu zi?
                 

Hardware

Acer Swift 7 se alătură listei tot mai mari de laptop-uri care sunt atât de ușoare încât nu mai ești întrebat dacă cineva a uitat să instaleze bateria. De fapt, acest laptop este atât de ușor încât să-i supraestimați greutatea și să-l ridicați cu prea multă forță, aproape că îl scăpați de greutatea neașteptată. Când este plasat unul lângă altul, Swift 7 este doar puțin mai mare (9,95 mm) decât un iPhone 7 Plus. O monedă americană de nichel, așezată pe marginea laptopului închis, ajută punerea subțirelui în perspectivă:

Aveți nevoie de două mâini pentru a deschide capacul lui Swift 7; deși se deschide cu o singură mână, balamaua este prea strânsă (sau fundul este prea ușor, în funcție de perspectiva dvs.) pentru a deschide complet capacul fără a ține baza în jos. Odată deschis, ecranul poate fi poziționat în orice unghi, fără un indiciu de îndoire.

Primul lucru pe care îl veți observa este ecranul Acer CineCrystal de 19 inci cu diagonală de 19 inci, de 19 inci, de 19 inci, de 1920 x 1080, cu iluminare din spate a LED-urilor – este greu să ignori combinația de imagini luminoase, clare și rame foarte subțiri. Cel de-al doilea lucru pe care îl veți observa probabil este trackback-ul masiv al lui Swift 7, care oferă mult mai multe imobile decât ceea ce veți găsi pe majoritatea laptopurilor. Obișnuirea cu trackpad-ul durează ceva timp. M-am trezit accidental, mi-am odihnit palma în mod repetat în prima mea zi cu laptopul.

Baza lui Swift 7 este atât de subțire încât trebuie să se confere la o circumferință mai largă unde sunt localizate porturile USB-C. Așa cum era de așteptat, dat fiind faptul că se concentrează pe subțire, acest model are doar două porturi USB-C (unul este Thunderbolt 3); va trebui să efectuați un dongle inclus dacă aveți vreun fel de conectivitate prin cablu. Pe cealaltă parte a laptopului se află un cuplu de indicatoare LED și un jack audio standard de 3,5 mm.

Datorită cadrelor foarte subțiri, Acer a trebuit să meargă cu o cameră Web pop-up situată în apropierea butonului de alimentare, care se află la același nivel cu corpul laptopului și are un senzor de amprentă integrat. Acest design webcam vine cu un compromis evident: video-ul va fi îndreptat în sus spre fața utilizatorului, mai degrabă decât direct, producând un unghi neplacut.

În cele din urmă, designul lui Swift 7 este destul de minimalist, un fel de lucru care va atrage utilizatorii care doresc cât mai puține garnituri străine și biți inuți.

Software și performanță

NOTĂ: SlashGear a primit o versiune timpurie a telefonului Swift 7 care conține 8 GB de memorie, jumătate din cele 16 GB livrate cu laptopul din SUA

Având în vedere subțire laptop-ului, Acer a trebuit să utilizeze Intel Core i7-8500Y 1.5GHz cu procesor Intel Core i5-8500Y cu procesor Turbo Boost de 4.2GHz. Acest lucru înseamnă că utilizatorii nu ar trebui să aibă așteptări în ceea ce privește jocurile sau utilizarea acestui laptop pentru o editare video sau imagini substanțiale. Pentru sarcini de zi cu zi – navigare pe Web, streaming conținut, editare minoră a imaginilor sau video etc. – Swift 7 este mai mult decât capabil.

Acer spune că bateria Swift 7 are o grosime de numai 2,6 mm, care este cu aproximativ 37% mai mică decât cea găsită în ultrabook-ul mediu. Laptopul se poate reîncărca complet de la 0 la 100 de procente în trei ore, ceea ce nu este la același nivel cu alte laptop-uri rapide de încărcare, dar totuși decent.

Durata de viață a bateriei este la fel de decentă datorită construcției slabe a laptopului. Cu activitățile zilnice de lucru zilnic, cum ar fi navigarea pe Internet, editarea ocazională a imaginilor simple și streaming la diferite nivele de luminozitate a ecranului, Swift 7 a oferit între 7 și 8 ore de funcționare. S-ar fi putut stoarce probabil mai mult din ea prin menținerea luminozității ecranului scăzută, dar asta face greu să apreciez afișajul excelent general.

Durabilitate

Este normal să ne întrebăm cât de bine va purta Swift 7 rigorile muncii zilnice și călătoriilor datorită construcției sale foarte subțiri. Potrivit lui Acer, Swift 7 este fabricat din aliaje de magneziu-aluminiu și magneziu-litiu, care sunt de patru ori mai puternice decât aliajele de aluminiu la aceeași grosime.

De asemenea, trackpad-ul este realizat cu geamul Gorilla 3, iar ecranul este dotat cu geamul Gorilla 6. Camera web pop-up este descrisă pur și simplu ca fiind "rezistentă" și capabilă să reziste la 10.000 de prese, probabil să fie vreodată deschisă.

Pe ​​hârtie, Swift 7 este un laptop durabil. Cu toate acestea, atunci când se manipulează, consumatorii se pot pune întrebări cât de bine va rezista acest ultrabook la impactul utilizării zilnice. Laptop-ul se întâlnește la fel de slab în anumite privințe – de exemplu, atunci când apucă cele două colțuri frontale ale notebook-ului, pot să împing ușor întreaga jumătate de jos cu puțin efort.

În plus, plasticul folosit pe acest laptop nu inspiră încredere. Vorbind pur în termeni de durabilitate, mi-am scăpat de mai multe ori MacBook Air de-a lungul anilor, inclusiv câteva cazuri în care a aterizat pe unul dintre colțuri, inclusiv pe o suprafață de țiglă. A supraviețuit fiecărei picături, cea mai gravă afecțiune fiind o mică dentare pe un colț.

Nu mă simt încrezător că Swift 7 ar putea să manipuleze în mod similar o suprafață dură direct pe unul din colțurile sale, fără a suferi pagube potențial catastrofale. Pune pur și simplu, Swift 7 se simte ca un laptop trebuie să se ocupe cu o atenție amplă și de îngrijire. Nu m-aș simți confortabil să pun laptop-ul într-un rucsac fără carcasa lui de însoțire, ceea ce face în cele din urmă o opțiune mai mare decât MacBook Air.

Ce ne place

Este de la sine înțeles că designul incredibil de subțire și ușoară al lui Swift 7 este un apel numarul unu pentru consumatorii care au nevoie de un ultrabook. Ce alte elemente notabile aduce acest model la masă?

– Afișajul este minunat. Ca și în cazul construcției subțiri a laptopului, afișajul este cel mai bine văzut personal. Ecranul prezintă utilizatorilor o imagine luminată, clară și profundă, saturată, încadrată de un cadru nemaiîntâlnit. Fotografii și alți profesioniști în domeniul graficelor vor găsi afișajul Swift 7 foarte plăcut.

– Senzorul de amprentă digitală este încorporat în butonul de alimentare, permițând utilizatorilor să pornească dispozitivul și să se conecteze la el printr-o singură apăsare a butonului.

– Cutia de transport inclusă și dongle înseamnă că utilizatorii au tot ce au nevoie de la cutie.

Probleme

Am întâlnit o problemă cu designul lui Swift 7, care a afectat foarte mult funcționalitatea. După cum sa menționat mai sus, baza acestui model poate fi ușor îndoită. Acest lucru sa dovedit a fi o problemă atunci când laptop-ul a fost folosit pe o tură sau chiar pe o suprafață care nu a fost complet plat. Pur și simplu odihnindu-mi mâna dreaptă pe zona de sprijin pentru mâini când laptop-ul era în poala mea, era suficient să provoace flexie, ceea ce a făcut ca trackpad-ul să înregistreze un clic.

Acest lucru a făcut ca laptopul să fie inutilizabil în aceste cazuri – este imposibil să faci nimic atunci când trackpad-ul este în esență clicat în jos și ținut acolo. Această problemă a persistat atunci când laptopul a fost plasat pe o suprafață care nu era complet plată; după cum arată giful de mai jos, cantitatea mică de presiune a determinat scăderea centrului bazei, înregistrând ca un clic.

Această flexibilitate de bază excesivă și, în special, capacitatea de a "face clic" pe trackpad – îi obligă pe utilizatori să păstreze laptopul pe o suprafață plană. Acest lucru este impracticabil pentru mulți oameni, în special cei care caută un ultrabook pentru a fi folosiți în timp ce călătoriți atunci când o masă sau birou nu pot fi întotdeauna disponibile.

Wrap-up

Acer Swift 7 este o carte ultra-atractivă și nu neagă atractivitatea modelului ca un laptop subțire, minimalist. Cumpărătorii primesc o estetică modernă, gînditoare, dar care, în cele din urmă, se mișcă acolo unde ar fi putut înflori. Subțire vine cu un preț mare – atât figurativ, cât și literal, având în vedere prețul inițial de pornire al modelului de 1.699 USD.

Clienții care doresc un notebook care necesită atenție de la ceilalți, ocupă un spațiu foarte mic și care este imperceptibil atunci când într-o geantă de umăr va aprecia Swift 7. Consumatorii care au pus de asemenea accent pe funcționalitate pot deveni frustrați cu corpul flexibil al modelului, lipsa porturilor și sentimentul persistent de paranoia cu privire la faptul dacă laptopul va rezista cu adevărat la impact prima dată când acesta va fi abandonat.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here