AMD este într-adevăr împingând puternic pe teritoriul Intel. Este o provocare pentru rivalul său de timp îndelungat pe piețele în care Intel domnea singur, inclusiv sectorul educației. AMD a colaborat recent cu producătorii de echipamente originale (OEM) pentru a începe să introducă seria A de chips-uri pe notebook-urile Chromebook-uri anterioare Intel sau ARM. Acum își răspândește aripile și mai mult cu cel mai recent TravelMate B114-21 de la Acer, cel de-al doilea notebook-centric dedicat educației PC-ului, creat de AMD

                 

Acer TravelMate B114-21 este alimentat de un model AMD A6-9920C de-a șasea generație, un procesor care este adesea comparat cu un procesor Intel Core i5. Dar, în timp ce un notebook Intel similar ar avea un chip integrat Intel, TravelMate se mândrește cu un AMD Radeon R5 sau R4 pentru împingerea pixelilor. Împreună cu până la 16 GB de memorie DDR4 SDRAM și suport pentru până la 256 GB PCIe NVMe SSD, TravelMate B114-21 este construit în mod clar pentru a face față oricărui lucru pe care îl aruncați.

Din fericire, este, de asemenea, construit pentru a face față și micilor accidente de viață. Cu o bara de protecție din cauciuc și un șasiu rezistent la impact, laptopul este menit să supraviețuiască activităților uneori extenuante ale vieții academice. Și, deși nu spunem că școlile sunt ca lagărele de boot, certificarea MIL-STD 810G de la TravelMate înseamnă că ar putea supraviețui într-o singură măsură.

Bineînțeles, Acer TravelMate B114-21 este menit să încurajeze învățarea și dispune de hardware și software pentru a face exact acest lucru. Windows 10 rulează în modul S, deși acest lucru se poate rezolva ușor cu câteva clicuri. Ecranul mare de 14 inci poate fi așezat plat pe o masă pentru colaborarea în grup, iar multitudinea de porturi face munca scurtă a perifericelor. Din păcate, nu există USB-C aici

Acer TravelMate B114-21, alimentat de AMD, va intra în vânzare în al doilea trimestru al anului. Nu există încă niciun cuvânt privind prețurile, care va varia în funcție de regiune și de configurație.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here