H. Moser & Cie. Alpi elvețieni se întorc cu un alt look al Apple Watch. Conceptul negru de 350.000 dolari este un lucru ridicol cu ​​privire la designul repetorului clasic minute. Iar în această versiune, purtătorul poate să-și spună ceasul doar prin ceasul ceasului.

Aceste tipuri de ceasuri au o istorie plocită care predau ceasurile de mână cu sute de ani. Redresoarele numite minute le permit purtătorului să lovească un buton, iar ceasul va răspunde cu semnale ce indică ora din zi. Mișcările au fost dezvoltate înainte ca iluminarea artificială să permită ceasornicilor să adauge marcaje strălucitoare în întuneric. Dar acest lucru este departe de un ceas de lucru. H. Moser a lucrat cu Manufactures Hautes Complications SA pentru a dezvolta mișcarea personalizată pentru acest ceas

Răsturnați ceasul și costul ceasului este explicat în mișcarea personalizată. Acest repetor minut are o mișcare în formă de dreptunghiulară. Este special. Pentru a incheia doua ciocane mici loveste un gong care ruleaza in jurul conturului carcasei dreptunghiului. În ciuda formei ciudate, ceasul este capabil să producă un semnal sonor pe care Hodinkee îl numește "clar, clar și rezonant, fără nici un efect de atenuare pe care l-ați aștepta de la un caz masiv din metale prețioase"

Pentru a seta timpul, uzura aprinde ceasul folosind diapozitivul din partea laterală a carcasei. Apoi purtătorul ajustează timpul folosind markerii pe coroană. Imi place. Este un mod simplu și inteligent de a seta un ceas fără mâini.

Acest ceasornicar a început să utilizeze designul Apple Watch în 2016 și are acum o gamă de ceasuri care imită aspectul rotunjit în linia sa elvețiană Alp Watch

H. Moser este cunoscut pentru ceasurile sale de concept. Nu te aștepta ca acest ceas să fie în turneul tău local. Este o cascadorie de publicitate pentru activitatea personalizată de ceasuri a lui H. Moser, care permite celor ultra-bogați să dezvolte ceasuri unice. În ceea ce privește acest concept, sunt un fan. Ceasul arată totul special despre industria de ceasuri chiar acum. După ani de bătaie de la Apple Watch, își găsește grovele în producerea unor ceasuri mecanice frumoase și accesibile și ceasuri minunate de neatins. Pentru a fi justificat, ceasurile nu trebuie să aibă aplicații; ei trebuie doar să-i încânte pe purtător și acest ceas de 350.000 de dolari face doar asta.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here