Nota Galaxy 10 provoacă deja destul de mult agitația și asta e doar din zvonuri singure. Ea a început deja cu o oarecare dezamăgire de a nu avea o cameră de 64 megapixeli care a fost doar înrăutățită de ceea ce unii fani percep ca o schimbare teribilă a designului camerei. Aceia care nu au nimic pe aceste două noi tidbits, totuși, ar putea fi cea mai divizibilă schimbare a phablet-ului încă. Potrivit unor surse, nota Galaxy nu va avea nici o mufă pentru căști, nici butoane fizice, care prezintă un corp aproape fără sudură. Aproape, dar nu perfect.
                 

Există cu siguranță argumente pro și contra pentru înlăturarea acestor trăsături, motiv pentru care probabil că dezbaterea nu va fi niciodată rezolvată nici după apariția Nota 10 a Galaxiei. Mufa de căști de 3,5 mm a fost încet afară, iar Samsung este, cu siguranță, unul dintre puținele persoane care se ocupă de aceasta. Există, de asemenea, unele încercări de a elimina butoanele care prezintă puncte de slăbiciune structurală pe cadrul telefonului și, de asemenea, punctele de intrare pentru particule și lichide minuscule.

Pe ​​de altă parte, Samsung a fost întotdeauna în măsură să-și certifice telefoanele de vârf cu cel mai mare rating IP68, chiar și cu acele elemente. Samsung ar putea argumenta că absența lor lasă mai mult spațiu în interiorul telefonului pentru mai multă baterie sau mai multe componente, dar, în lumina zvonurilor anterioare, nu pare să existe nicio îmbunătățire pe acest front oricum. Cu alte cuvinte, aceste argumente pot fi văzute ca nereușite și academice în acest caz.

Înlăturarea butoanelor fizice prezintă, de asemenea, o problemă de utilizare și accesibilitate. Aceste butoane furnizează indicii haptice critice, care le permit utilizatorilor să le împingă fără să le privească. Atingerile și alternativele bazate pe senzori necesită o anumită cantitate de software care, la rândul său, necesită ca o parte a telefonului, poate un controler separat, să funcționeze chiar și atunci când telefonul se blochează sau nu este pornit.

Apoi, din nou, linia Galaxy Note a fost întotdeauna caracterizată ca adoptarea de noi tehnologii înainte ca acestea să devină mainstream în seria G Galaxy S. Se întâmplă ca aceste schimbări să devină destul de nepopulare. Poate că este mai curios ideea că Samsung ar putea să vizeze un design fără sudură, ceea ce ar însemna că S Pen ar putea fi în curând lansat, după cum au sugerat speculațiile mai vechi.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here