Dacă țineți cont de upgrade la un laptop până când va veni următorul lucru important în ecranul tehnic, Samsung Display are câteva știri excelente pentru dvs. Compania a prezentat cel mai recent panou OLED, un ecran Ultra HD de 15,6 inch, despre care se spune că este primul astfel de afișaj UHD pentru piața notebook-urilor.

                 

După cum am văzut în smartphone-uri și tablete, OLED nu are niciun fel de avantaje pentru dispozitivele mobile. În cazul acestui ecran de 15,6 inch, Samsung Display este deosebit de entuziasmat de modul în care îndeplinește specificația DisplayHDR True Black, dezvoltată de VESA. Acestea includ culorile negre care sunt de 100 de ori mai bogate decât standardele HDR anterioare și un contrast ridicat aproape până la nivelul ochiului uman.

Comparativ cu panourile LCD, între timp, noul ecran Samsung Display oferă un volum de culoare de 1,7x mai mare. Aceasta ar însemna o mai bună claritate pentru vizionarea în exterior, împreună cu o degradare mai redusă a imaginii de la lumina puternică a soarelui.

Ca și în cazul tuturor ecranelor OLED, iluminarea este integrată în pixeli. Samsung Display afirmă că panoul poate atinge dimensiunea de 0,0005 nits sau la fel de luminos ca 600 nits, în timp ce raportul dinamic al contrastului este de 120.000: 1. Culorile negre sunt 200x mai întunecate decât ar putea fi gestionate de un panou LCD, în timp ce albii sunt de două ori mai luminoși.

Pentru culori, între timp, sunt susținute 3,4 milioane de exemplare – pe care Samsung Display le oferă, de aproximativ două ori mai mult decât numărul de panouri LCD de dimensiuni similare. Ea îndeplinește și standardul de culoare DCI-P3 și chiar reușește să facă acest lucru în timp ce pompează ceea ce compania spune că sunt "lungimi de undă semnificativ mai puțin albastre", care ar putea avea un impact pozitiv asupra tensiunii ochilor după o utilizare prelungită.

În mod surprinzător, toate acestea se adresează în primul rând notebook-urilor premium. Apple MacBook Pro, Lenovo ThinkPad X1 Carbon, XPS 13 Dell și Cartea superioară 2 au considerat calitatea imaginii ca fiind printre beneficiile lor principale, vizând creatorii de conținut foto și video, precum și artiștii digitali. Acolo, caracteristicile cum ar fi culori exacte, o gamă largă de contrast și rame subțiri se numără pentru un maxim de atracție.

Samsung Display nu spune cu cine ar putea lucra să introducă acest nou ecran OLED de 15,6 inch în notebook-uri reale. Cu toate acestea, se spune că are acorduri cu un număr de producători de echipamente originale (OEM), iar producția în masă a grupului este prevăzută să înceapă la mijlocul lunii februarie. Gaming-ul, designul grafic și streaming-ul video vor fi printre cele mai importante focare ale sale

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here