Super Bowl are loc în această duminică, 3 februarie, când două echipe vor concura în cel mai mare eveniment sportiv al națiunii. O cantitate imensă de lucrări are loc în realizarea Super Bowl-ului, inclusiv pregătiri extinse ale radiodifuzorului care acoperă jocul, precum și mulți furnizori și producători din spatele stadionului și echipamentului. Ceea ce mulți oameni nu își dau seama, totuși, că și NASA a contribuit la acest proces.

                 

NASA este cel mai bine cunoscut pentru misiunile sale spațiale, dar compania a dezvoltat și o serie de inovații importante în ultimele decenii și multe dintre aceste tehnologii au intrat în viața de zi cu zi pe Pământ. Ați întâmpinat probabil tehnologii NASA în momente diferite, fără să le realizați, cum ar fi ultima dată când ați fost într-un avion.

Agenția spațială a ieșit din calea să se laude astăzi, publicând un videoclip (de mai sus) care evidențiază unele dintre tehnologiile sale care pot fi găsite la un joc de fotbal. Tocurile protectoare de protecție din spumă sunt folosite pentru a proteja părțile sensibile ale corpului? Acesta a fost dezvoltat de NASA și poate fi găsit și pe scaunele avionului, potrivit agenției spațiale.

În plus, NASA declară că unele dintre "materialele speciale" pe care le-a dezvoltat pentru costumele spațiale folosite în timpul misiunilor Apollo moon pot fi găsite acum pe stadioane de fotbal, și anume ca parte a acoperișului retractabil pe teren. Acesta este doar un exemplu de tehnologii NASA care sunt utilizate într-o varietate de industrii. Nu toate inovațiile sunt bunuri fizice, cu activitatea agenției spațiale, inclusiv cu produse digitale care au fost puse în uz în afara industriei aerospațiale.

De exemplu, NASA a dezvoltat un sistem de formare a simulatoarelor ca parte a activității sale de a studia piloții, însă aceeași tehnologie a fost ulterior utilizată de o companie privată pentru a crea un joc biofeedback pentru persoanele cu ADHD. De asemenea, agenția spațiale este în spatele unui algoritm de calculator folosit în călătoriile aeriene pentru a ajuta piloții să ia mai multe rute directe către destinații, reducând în cele din urmă costurile cu combustibilul.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here