O dată la un moment dat, widget-ul de pe ecranul de acasă și înlocuirile au fost toate furie pe Android. Aceste zile, majoritatea utilizatorilor de dispozitive Android s-au stabilit doar pe câteva lansatoare de aplicații și mai puține widget-uri, dintre care multe par să se mulțumească cu un "lansator de pixeli mai bun". Există câteva care încearcă să-și construiască o identitate și o marcă proprie, exact ceea ce încearcă să obțină ultima versiune a lansatorului de acțiuni. Dar, făcând acest lucru, ar putea să iasă în mod ironic în încercarea de a ieși din Google – Google.
                 

Există destul de multe schimbări în cea mai recentă versiune de lansator de acțiuni care face v40 destul de notabil. Există o nouă pictogramă care, potrivit dezvoltatorului Chris Lacy, oferă mai clar caracterul său colorat și personalizabil. Există, de asemenea, o nouă opțiune de umplere a ecranului vertical împreună cu buclele uzuale obișnuite.

Carnea reală a acestei actualizări este însă căutarea. Aceasta are două forme. Prima este cea mai extinsă căutare de acțiune care vă permite să efectuați "căutare profundă" între aplicații, contacte și chiar istoricul sau setările de căutare în aplicații. În cazul căutării setărilor proprii ale lansatorului de acțiuni, puteți chiar să mișcați comutatorul drept din rezultatele căutării.

Lucrurile devin puțin confuze cu acțiunea Web Search. Gândiți-vă la aceasta ca la Căutarea Google atunci când interogările de căutare nu acoperă aplicații, persoane de contact etc. Cu excepția faptului că este personalizat construit pentru a arăta ca parte a lansatorului de acțiuni și este găzduit extern. Căutările tale merg prin lansatorul de acțiuni, deși Lacy promite că nu are nicio informație privată pe care o poate obține oricum.

Căutarea de bază a acțiunilor este disponibilă gratuit pentru toți utilizatorii, iar acțiunea Search Web Web este aceeași. Cu toate acestea, dacă optați să utilizați Google pentru a efectua căutări pe Web direct de la lansatorul de acțiuni, va trebui să plătiți un IAP de 4,99 USD. Amuzant, dacă sunteți în regulă cu utilizarea Microsoft Bing în schimb, este de fapt gratuit, deoarece Bing are un program de afiliere, spre deosebire de Google.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here