Epic își dorește cu adevărat jucătorii săi Fortnite pentru a permite autentificarea în doi factori și oferă un nou stimulent pentru a-i forța în acțiune. Pentru un timp foarte limitat, jucătorii Fortnite pot să apuce gliderul gratuit din magazinul din joc, dar vor trebui să activeze 2FA în contul lor Epic înainte de a putea accesa recompensa. Există o prindere, totuși: trebuie să dai gliderul la distanță.

                 

Noul glider se menține cu actuala temă Evenimentul de împărtășire a iubirii, care este în sine în jurul imaginilor tipice pentru Ziua Îndrăgostiților. Planorul are o pereche mare de aripi angelice, precum și o inimă mare și panglici care curg. Elementul este numit Gliderul Heartspan și este disponibil numai pentru a da un prieten.

Dacă vrei să faci gliderul pentru tine, vei avea nevoie de un prieten care să joace și Fortnite pentru a activa 2FA în contul tău și apoi pentru a-ți oferi un glider. De asemenea, aceasta va trebui să se întâmple în această sâmbătă, 16 februarie, după care punctul nu va mai fi disponibil

Pentru cadou, un glider, du-te în Shop Shop și faceți clic pe Heartspan Glider care apare în colțul din dreapta jos al ecranului. Va apărea o pagină cu un link care direcționează utilizatorii la activarea autentificării cu doi factori. Presupunând că este activată, puteți alege un prieten ca destinatar.

Puteți alege să includeți un mesaj cu un cadou pentru planoare, dacă doriți. Asigurați-vă că ați dat (și l-ați întrebat pe unul în schimb!!) Planul înainte de 7PM ET în ziua de sâmbătă, 16 februarie. În plus, jucătorii au șansa de a obține parcurgerea Battle Pass Season 8 gratuit prin complet 13 provocări suplimentare gratuite care au sosit cu actualizare 7.40

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here