Într-o convorbire cu investitorii de azi, Activision Blizzard a dezvăluit că a concediat 8% dintre angajații săi, care lucrează la aproximativ 800 de locuri de muncă. Compania președinte Collister Johnson a citat "o cerere mai slabă decât cea anticipată de vânzare cu amănuntul", și sa arătat, de asemenea, că Blizzard nu are lansări majore de joc planificate pentru acest an fiscal. Decizia de afaceri este în ciuda unui venit net record în 2018.

                 

În cadrul acestei restructurări, Activision Blizzard își va îndrepta atenția spre francizele sale majore, inclusiv Call of Duty Overwatch și Diablo . Noua rundă de disponibilizări a implicat "roluri non-de dezvoltare", iar compania intenționează să își sporească rolul de dezvoltare

Dezvăluirea urmează unui raport făcut la începutul acestei luni, potrivit căruia Activision Blizzard se pregătește să reducă sute de locuri de muncă din cauza scăderii vânzărilor. Blizzard a lansat astăzi o declarație privind știrile, declarând că are nevoie de "reorganizarea unora dintre echipele noastre non-dezvoltare" pentru a-și îndeplini obiectivele viitoare, care includ atât proiectele neanunțate, cât și francizele de joc existente

Se pare că disponibilizările sunt centrate în America de Nord. Compania a numit concedieri "extrem de dificil", dezvăluind că angajații concediați vor primi un pachet de compensare care include beneficii continue, salariu suplimentar și sprijin pentru găsirea de noi locuri de muncă. În ceea ce privește proiectele viitoare, Blizzard a spus: "Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim totul cu dumneavoastră când este gata"

În ciuda disponibilizărilor, Activision Blizzard a raportat venituri record în anul fiscal 2018, câștigând 7,26 miliarde de dolari peste sumele de 7,16 miliarde de dolari pe care le-a făcut în anul fiscal 2017. Venitul nu a atins așteptările companiei, dar nu a reușit să aducă compania la "întregul său potențial", a declarat Bobby Kotick, CEO al companiei în timpul invitației investitorului.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here