Compania de software de divertisment de la Plex a lansat o actualizare pentru aplicația Android, adăugând o serie de caracteristici noi în plus față de capabilitățile îmbunătățite de spălare. Actualizarea se învârte în jurul playerului mobil Android și marchează sosirea publică a caracteristicilor lansate anterior în versiunea beta. Alăturarea noilor caracteristici este o actualizare generală a interfeței utile care reflectă interfața muzicală.
                 

Cea mai interesantă adăugire la playerul mobil Plex Android este noul mod imagine-în-imagine (PiP), care este accesibil prin apăsarea butonului acasă în timpul redării unui videoclip. Când este activat, modul imagine în imagine reduce videoclipul la o mică fereastră de miniaturi, oferind restul afișajului pentru a utiliza o aplicație diferită sau pentru a naviga în biblioteca Plex.

În plus față de suportul imagine-în-imagine, aplicația actualizată Plex mobil oferă acum noi moduri de vizionare, inclusiv opțiuni de umplere și întindere ca alternative la dimensiunea originală a videoclipului. Aceste opțiuni sunt afișate în Setări de redare în modul de afișare.

Pe ​​lângă modificarea modului de vizionare, utilizatorii pot bloca redarea video în peisaj pentru a viziona în timp ce ține telefonul în poziția verticală naturală. În această actualizare este mai ușoară curățarea prin videoclipurile redate, adăugând o previzualizare a miniaturilor în bara de căutare. De asemenea, utilizatorii pot să se deplaseze rapid și înapoi într-un videoclip prin atingerea dublă a părților din stânga și din dreapta ferestrei de redare video.

În cele din urmă, actualizarea Android Plex adaugă suport pentru preîncărcarea următorului videoclip, care începe să tamponeze următorul videoclip din lista de redare atunci când începe inversarea post-redare a videoclipului curent. Acest lucru permite aplicației să pornească instantaneu următorul videoclip într-o manieră similară cu modul în care Netflix avansează la următorul episod în timp ce vizionează chestii. Navigarea în cadrul videoclipurilor este mai ușoară datorită adăugării suportului capitolelor.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here