O altă actualizare Windows 10, un alt raport de bug-uri de rupere a sistemului. Microsoft tocmai a lansat o actualizare cumulativă în partea de sus a bug-urilor actualizate în octombrie. În timp ce bug-urile care au urmat după aceea s-ar putea să fi fost relativ minore, cea mai recentă este livrarea ecranului albastru de moarte (BSOD). Și, deși nu este răspândită, afectează în mod jenant Cartea superioară 2, unul dintre propriile PC-uri pilot Microsoft

                 

Pentru creditul său, Microsoft a început cel puțin să curgă cu probleme care afectează actualizările. Adesea, totuși, acest lucru se întâmplă numai după ce au făcut deja daune. Prevenirea este mai bine decât vindecarea, spun ei, și asta se aplică cu siguranță aici.

Proprietarii celei mai recente cărți de suprafață 2 au raportat că au primit erori de ecran albastru (sau negru) cu mesajul "Excepție de fișiere de sistem nu este manipulat". Din fericire, există o modalitate de a vă întoarce și de a actualiza actualizarea problematică. Microsoft a blocat deja actualizarea de la instalarea chiar și în unitățile Surface Book 2 și promite o remediere care vine în actualizarea de securitate din decembrie 2018.

Ceea ce face ca această ultimă greșeală să fie mai gravă este faptul că nu se întâmplă pe niciun hardware OEM partener, ci pe propria Carte de Suprafață a Microsoft 2. Lansat abia anul trecut, hibridul laptop 2 în 1 încă face parte din linia sa de vârf. Ați crede că compania va avea mai multă grijă pentru a se asigura că actualizările funcționează corect pe propriile dispozitive.

Nu au existat mici solicitări pentru Microsoft să-și regândească strategia și procesele de actualizare. În timp ce puțini vor susține că posibilitatea de a lansa actualizări și reparații repede este un lucru bun, există un sentiment general de urgență provenind din Redmond. Și graba nu numai că face deșeuri, ci poate deveni, de asemenea, temeiuri pentru procese de acțiune în clasă.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here