Înapoi când Google a achiziționat Android, au avut un vis în care aveau propria lor rețea de telefonie mobilă pe care își dădeau propriul telefon. Asta nu a ieșit într-adevăr – nu imediat, oricum. Inainte de-a lungul unui deceniu, iar visul lor se adeverește – dacă într-adevăr, întindeți visul într-adevăr printr-un deceniu de descoperiri tehnologice și așteptări publice privind modul în care o companie ar trebui să funcționeze pe această piață. Acum, în februarie 2019, Google a obținut în sfârșit cartele SIM pentru rețeaua lor mobilă de la magazinele Best Buy.

                 

Fiecare cartela SIM achiziționată de la Best Buy pentru Google Fi costă un preț de 9,99 USD. Dacă cumpărați acea carte și utilizați ulterior acea carte în rețeaua Google Fi, veți primi un credit de serviciu de 10 USD. Acesta este un cent întreg, gratuit! Fără a lua în calcul impozitul, desigur, care în principiu neagă centul – dar încă!

Cardurile Google Fi Talk și Text SIM vor fi disponibile la magazinele Best Buy, dar SIM-urile numai pentru date nu vor fi disponibile. Orice utilizator curent sau nou cu Fi poate achiziționa o cartelă SIM de la Best Buy și poate primi un credit de service de 10 USD. Fiecare utilizator va primi și va trimite prin e-mail confirmarea creditului respectiv în termen de o săptămână de la activare.

Limitele pentru creditul de 10 USD și astfel sunt următoarele. O singura activare calificata poate fi facuta pe persoana. Există o limită greu de 6 activări calificative pentru fiecare plan de grup și nu există cerințe de tip port-in de orice fel. Puteți utiliza orice smartphone din lista (în lista din link-ul conectat și enumerat mai jos) inclusiv toate tipurile de Androids și iPhone (sau, cel puțin, unele iPhone-uri).

Cu toate că nu a fost explicit menționat, acest lucru ar putea însemna că Google MIGHT planifică aducerea mărcii lor de transportator la Best Buy cu telefoane Google Fi și servicii de achiziționare. Dar până acum, nu zaruri.

NOTĂ: Google Fi este o rețea de date și voce mobile – un serviciu de telecomunicații MVNO – operat de Google. Ele sunt puțin diferite de rețele precum Verizon sau AT & T. În loc să utilizeze conectivitatea în rețea cu hardware-ul pe care l-au instalat, utilizează rețelele operate de Sprint, T-Mobile USA, US Cellular și Three. Ca atare, ei se vor conecta la fel de bine ca și una dintre acele rețele – atâta noroc dacă trăiești într-un stat zburător!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here