Fiind poate cel mai mare spectacol din jurul și în mijlocul sezonului său final, evident va fi o vorbă despre fiecare nou episod Game of Thrones . Discuția cu privire la cel mai recent episod al emisiunii nu a fost însă totul despre momente dramatice sau bătălii epice ale spectacolului, ci despre un lux modern care a apărut într-o singură scenă: o ceașcă de cafea de hârtie.
                 

În primele momente ale episoadelor duminicale, supraviețuitorii Noaptei Noapte se sărbătoreau în sala mare a lui Winterfell. Tormund cântă laudele lui Jon Snow, după cum arată Daenerys, dar într-o singură lovitură, o pahar de cafea apare pe masă în fața ei. Este unul dintre acele momente ale clipirii, dar cu milioane de oameni care au privit, au existat câțiva spectatori care au văzut-o.

Din această dimineață, totuși, acea ceașcă de cafea a fost scoasă din spectacol. Dacă te îndrepți spre HBO Now sau HBO Go și încerci să te uiți la episodul de duminică, The Last of the Starks masa din fața lui Dany este împodobită doar cu feluri de mâncare care se potrivesc perioadei, fără ceașcă de cafea nicăieri a fi vazut. Imaginea de mai sus arată scena cu ceașcă încă prezentă, în timp ce imaginea de mai jos arată scena actualizată cu ea.

Așadar, chiar dacă a fost distractiv în timp ce a durat, se pare că ceașca Starbucks nu va fi o adăugare permanentă la miturile Game of Thrones . Momentul de întoarcere al HBO în înlăturarea cupei necinstite este, de fapt, destul de impresionant și, la sfârșitul tuturor, se pare că compania are un simț al umorului despre tot.

Acum, după ce sa încheiat Saga Starbucks pentru Game of Thrones suntem siguri că vor trece cel puțin câțiva oameni prin seria pentru a vedea dacă pot observa alte șocuri. Asemenea greșeli se întâmplă tot timpul în film și televiziune, deci poate că nu este pentru prima dată când un articol din ziua de azi a făcut-o în Game of Thrones ? Vom vedea dacă acești oameni inevitabili reușesc să găsească ceva, așa că fii atent.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here