În această dimineață, Adobe a obținut Allegorithmic, producătorii familiei de aplicații numit Substance. Cu acest buy, Adobe tocmai a devenit un nume mare în texturi 3D și crearea de materiale atât în ​​jocurile video, cât și în post-producția de filme video. Aceasta este, în esență, cea mai importantă mișcare de putere a anului (până acum) în ceea ce privește jocurile de la sfârșitul instrumentelor din industrie.

                 

Substanța a fost folosită pe proiecte masive și continuă să fie folosită de companii precum Ubisoft și Electronic Arts și grupurile de dezvoltatori asociate. De asemenea, a fost utilizat de BMW, Louis Vuitton, IKEA și alte companii non-jocuri pentru o gamă largă de proiecte

Uneltele realizate de Allegorithmic au fost folosite în realizarea de filme importante precum Pacific Rim Uprising și Blade Runner 2049. Aceste instrumente pot face multe. Urmăriți acest videoclip, lansat de Adobe, care arată cum pot fi folosite aceste instrumente pentru a detalia o motocicletă (de la Vladamir Petkovic.)

Substanța Painter este un instrument de textură 3D care este responsabil pentru detalierea unor proiecte extrem de fantastice. Vedeți câteva exemple din această galerie despre Behance

"Acum trei ani, Adobe a introdus un material PBR standard dezvoltat împreună cu Allegorithmic", scrie Stefano Corazza, Adobe. "Acest standard este folosit în Adobe Dimension, Project Aero, Adobe Capture, fiecare material 3D din Adobe Stock și este în mare măsură susținut de uneltele Substance."

"Odată cu achiziționarea Allegorithmic, Adobe va extinde integrarea SDK-ului Substance în produsele sale, făcând substanța chiar mai mult un standard mondial pentru materiale"

Adobe a remarcat astăzi că, în cursul acestui an, 2019, vor anunța cum vor fi integrate instrumentele Allegorithmic în Adobe Creative Cloud. Cu alte cuvinte, "Adobe va anunța o actualizare a noilor oferte care vor aduce împreună puterea deplină a tehnologiei Allegorithmic și a Adobe Creative Cloud."

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here