Cuplarea și gestionarea super-raționalizată a dispozitivelor AirPod pe dispozitivele iOS are doar o singură neplăcere: subliniază cât de puțin elegant este procesul pe macOS. Noua aplicație AirBuddy își propune să repare că, deși replicând modul simplu în care iOS arată starea bateriei AirPods și conectivitatea pentru Mac.

                 

În prezent, dacă doriți să folosiți AirPod-urile cu iPhone sau iPad, este un proces simplu. Deschideți chase de încărcare în apropierea dispozitivului iOS și un pop-up afișează starea curentă a bateriei pentru carcasă și pentru fiecare cască. Puneți una sau ambele în urechi și se conectează automat.

În schimb, experiența macOS este puțin mai clunky. Trebuie să faceți clic pe pictograma Bluetooth din bara de stare, apoi să selectați AirPods din listă și să alegeți în cele din urmă conectați. În mod teoretic, Apple sincronizează asocierea Bluetooth pe orice dispozitiv conectat în același cont iCloud; în practică, poate lua câteva încercări de conectare pentru a obține o legătură într-adevăr.

AirBuddy îndepărtează asta. La fel ca pe iOS, atunci când deschideți carcasa AirPods lângă computerul Mac, veți vedea imediat o fereastră pop-up a stării lor. Un singur clic din acel dialog le conectează.

Există și un widget pentru baterii pentru Centrul de notificări macOS. Aceasta arată fie puterea rămasă, fie cât timp ar trebui să ia AirPod-ul pentru a termina încărcarea. Același widget va afișa, de asemenea, starea de încărcare a dispozitivului iOS.

Nu e doar AirPods, minte. AirBuddy va funcționa cu orice căști pe bază de Apple W1, ceea ce înseamnă că modelele Beats alese ar trebui să apară și ele bine. Este, de asemenea, grijuliu în ceea ce privește modul în care se ocupă de setările de intrare audio, de asemenea, fără a se opri automat de la microfonul dvs. Mac – sau de la un microfon extern – chiar dacă audio este redirecționat prin intermediul AirPods.

AirBuddy este lucrarea lui Guilherme Rambo, mai bine cunoscut pentru numeroasele sale scurgeri legate de iOS și macOS. El îl eliberează ca donație, cerând efectiv utilizatorilor să plătească ceea ce ei cred că merită să le facă. Pe linie, între timp, planul este de a deschide complet AirBuddy.

În viitor, spune Rambo, intenționează să adauge același tip de monitorizare a statutului pentru Magic Mouse, tastatura Magic și alte dispozitive fără fir Apple. O notificare în cazul în care un dispozitiv din apropiere este descărcată de acumulator este o altă idee, ca și o versiune mai puțin intruzivă a ferestrei de stare. Chiar și așa, din poarta aceasta este instrumentul de management al AirPods pe care Apple ar fi trebuit să-l fi livrat în primul rând și dacă ești un proprietar de AirPods care utilizează Mac, atunci ar trebui să o încerci

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here