Oamenii de la Audible s-au alăturat brandului oficial Alege-ți propria aventură pentru a se împerechea cu Alexa lui Amazon. Compania care a făcut Alege-ți propria aventură are numele Chooseco. Au fost atât de sălbatic de succes cu marca Alege-ți propria aventură și serie de cărți pe care le-au propria lor companie. Acum ei aduc o îndemânare, cu Audible, la sistemul Alexa al lui Amazon.

                 

De ce Alexa va oferi o alegere gratuită, chiar aici, chiar acum? Pentru a te întoarce înapoi. Pentru a vă aduce aminte cât de minunat este să puteți alege propria dvs. aventură. Acum, odată ce vă aflați adânc în starea de spirit Alegeți propria dvs. aventură, veți dori să continuați, probabil, prin intermediul Audible, probabil.

Astăzi există câteva cărți disponibile prin Alexa. Abominabilul de zăpadă și Journey Under the Sea sunt amândouă disponibile în Alexa chiar în acest minut. Veți avea nevoie de un dispozitiv Amazon Echo, un comprimat Fire sau un dispozitiv cu abilități oficiale Amazon Alexa în mix. Tot ce trebuie să faceți este să spuneți "Alexa, deschideți Alegeți propria dvs. aventură de la Audible."

Audible și ChooseCo au creat aceste povestiri pentru a gitui acest format în mod specific. Ambele cărți sunt relatate de actori vocali profesioniști și vă vor face să vă doriți să vă gândiți înainte și ați cumpărat o grămadă de cărți reale, fizice, de hârtie Alegeți-vă propria aventură înainte de a termina fie povestea aici digital. Pentru a naviga în aventură, veți folosi comenzi de tipul "mergeți stânga" și "începeți din nou" și poate chiar "reamintiți cum este să vă bucurați de o aventură în mintea voastră"

Aceste două povești libere oferă 65 de sfârșituri diferite. Utilizările cu dispozitive cum ar fi Echo Show vor avea bucăți suplimentare pentru a lucra cu ilustrații, cum ar fi ilustrațiile bazate pe părțile povestii pe care le-ați atins. Este timpul să vă întoarceți la un loc de sofisticare și curiozitate – și alegeri. Deci, foarte multe alegeri și o cale atât de ușoară spre imersiune totală și completă în aventură.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here