Așa că deja ești dependent de a cumpăra lucruri de la Amazon, dar vrei ca cineva să-ți spună ce să cumperi, nu? Imaginați-vă o lume în care cel mai puțin interesant canal de televiziune din 1990, QVC, a devenit popular din nou aici în era internetului. Această realitate este … reală … acum cu Amazon Live. Au adus înapoi singurul canal parodizat în fiecare film realizat vreodată despre insomnie – și se strecoară și pe internet!

                 

Peste la Amazon Live, consumatorii pot viziona atat oficialii Amazonului, cat si reprezentantii acestora pentru o mare varietate de produse, prezentand produsele aflate in formularul video. Puteți urmări ceea ce cumpărați și puteți cumpăra ceea ce vizionați. Fiecare produs afișat pe ecranul video este afișat, de asemenea, sub fereastră, cu un buton mare "VIZUALIZEAZĂ" pentru a face clic și a cumpăra

SEE TOO: Următoarea victimă a lui Amazon este QVC

Au o grămadă de canale, cum ar fi "Înapoi la afaceri" și "Magazinul de Ziua Îndrăgostiților" și "Revizuirea revistei" – pentru că ce loc mai bun pentru a obține recenzii ale produselor decât magazinul în care sunt vândute ? Dreapta? Pe lista veți găsi, de asemenea, astfel de clipuri câștigătoare, cum ar fi "Posture Pump Channel" și "Găzduiți-vă propriul vin & vopsea de partid!"

Oamenii de la Amazon care fac acest lucru se întâmplă să împingă conținut la Amazon Live Creator pentru oamenii care vând produse. Sistemul este perfect pentru acei utilizatori care încearcă să vândă produse pe Amazon, care altfel ar fi pus numai acele tipuri de videoclipuri pe YouTube. Nu unul care să permită nici unei alte companii să ia o bucată de plăcintă, Amazon a decis să adune această oportunitate într-un mod mare

Amazon Live Creator poate fi găsit pe iOS App Store pentru iPhone. Dacă doriți să obțineți aplicația Android, sunteți în stare de noroc. Deocamdata. Trebuie să presupunem că vor aduce aplicația în Android în cele din urmă, fie în magazinul de aplicații Amazon, fie în Google Play. Într-o zi!

Nu fi șocat când vezi că acest sistem video apare în Fire Tablets și în alte sisteme centrate pe Amazon în viitorul apropiat. Aceasta este publicitatea de aur, și va fi în fața ta într-un mod mare, foarte curând.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here