E3 se concentrează în mod natural asupra tuturor noilor titluri și actualizări pentru a face jucătorii să scadă, dar, de asemenea, firește, aceste jocuri sunt posibile numai de hardware-ul care le rulează. Serviciile de redare a jocurilor promit că vor face hardware-ul clientului mai puțin relevant, dar, până la acea zi, jucătorii vor continua să aibă nevoie de componentele beefiest pentru cele mai exigente jocuri. Nu este deloc surprinzător faptul că AMD folosește această ocazie pentru a-și dezvălui combo-ul cu o nouă placă grafică alimentată de RDNA și cu un procesor de birou Ryzen de a treia generație, pentru a promite platforma finală de jocuri pentru entuziaștii PC-ului printre mulțimea E3 2019.
                 

În timp ce AMD ar fi putut să se liniștească ceva timp când a venit pe piața CPU, placa grafică Radeon continuă să se opună poziției dominante a pieței NVIDIA. În timp ce NVIDIA pare să fie distrasă de AI și de învățarea în mașină, AMD se mișcă agresiv pentru a-și asigura poziția pe piața grafică și jocuri.

Seria de plăci grafice Radeon RX 5700 se bazează pe noua arhitectură de jocuri RDNA de la AMD și se mândrește cu 36 de computere, 40 pentru RX 5700 XT și 8 GB de memorie RAM DDR6. Se pune accentul pe grafica de înaltă fidelitate, datorită unui SDK open source FidelityFX, performanței anti-lag pentru eSports și accentuării imaginilor care au fost atenuate prea mult de efectele postprocesare.

Lucrând în tandem cu Radeon RX 5700 este un nou procesor desktop de la al treilea gen Ryzen 9 3950X pentru experiența de ultimă experiență în jocuri, așa că promite AMD. Procesorul are 16 nuclee și 32 fire și rulează la o viteză de bază de 3.5 GHz. Când a fost împins la limite cu overclocking, AMD spune că poate atinge 5,375 GHz, făcând ca, pe baza pretențiilor AMD, cel mai performant CPU pe 16 nuclee de pe piață.

Modelul AMD Ryzen 9 3950X va fi lansat pe piață în luna septembrie a acestui an pentru 749 dolari, în timp ce Radeon RX 5700 va ajunge la 379 dolari începând cu 7 iulie. De asemenea, va fi disponibilă versiunea Radeon RX 5700 XT pentru 449 dolari și, totul, o ediție a aniversării de 50 de ani a plăcii grafice cu accente de aur și o viteză mai mare a ceasului pentru $ 499.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here