Dacă există o funcție care deja pare să definească următoarea versiune de Android, ar putea fi încorporată în modul Dark. Utilizatorii, dezvoltatorii și Google înșiși au flirtat cu teme întunecate la un moment dat sau altul, dar Android Q ar putea fi primul care va aduce un mod întunecat și intunecat la nivelul întregii sisteme pentru întreaga platformă. Dar, deși pare să aducă niște beneficii de economisire a bateriei la masă, ar putea fi de fapt fără valoare pe termen lung.

                 

Modul întunecat al lui Android Q a fost rapid detectat în prima copie de cod pentru următoarea versiune de Android. A fost multă bucurie, firește, dar imprimarea fină pentru această caracteristică probabil va lăsa încă mulți nemulțumiți. Pentru unul, modul Dark nu aduce abilitatea de a tema telefonul pe care unii l-ar fi dorit. De asemenea, nu va funcționa ca o baghetă magică care se va aplica oricăror aplicații.

Pentru a fi corect, Google încearcă cel puțin să facă Modul închis să se aplice mai mult decât interfața de sistem și aplicația Setări. Din păcate, poate modifica direct propriile aplicații încorporate și Google Play. Aplicațiile terță parte vor trebui să facă o muncă suplimentară pentru a oferi o temă închisă utilizabilă. Unele, cu toate acestea, nu ar putea din diverse motive, cum ar fi branding și resurse pentru dezvoltatori. După cum arată XDA, unele dintre ele nu arată bine fără această muncă suplimentară.

Va merita efortul? Categoric, presupunând că dezvoltatorii de aplicații sunt preocupați de viața bateriei. phoneArena a lansat un test care a măsurat consumul de energie al aplicației cu un mod de "întunecat" Dark, care folosea caracteristica de accesibilitate Android "Invert Colors". Aceasta a dus la economii de până la 30-50% din durata de viață a bateriei pentru aplicațiile stoc și de 20% pentru aplicații terțe

Toate acestea, totuși, se aplică numai telefoanelor cu ecrane OLED. Prin însăși natura lor, astfel de afișaje nu utilizează energie atunci când prezintă culori negre pure. În contrast, LCD-urile folosesc energie indiferent de culoarea afișată. Și în timp ce numărul de telefoane care utilizează ecrane OLED este în creștere, majoritatea utilizează încă LCD-uri, ceea ce anulează avantajele de economisire a energiei de la Dark Mode. Acestea fiind spuse, ar fi mai ușor pentru unii ochi, deci nu este o pierdere totală

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here