Dacă există un lucru care nu s-a schimbat în decenii, de la telefoanele "prost" la telefoanele inteligente, este că operatorii de transport încearcă întotdeauna să blocheze clienții în serviciul lor. În plus față de contracte, operatorii de transport au de asemenea tendința de a-și bloca telefoanele, astfel încât să nu puteți utiliza SIM-ul altor rețele în acea perioadă. Bineînțeles, producătorii de platforme fac parte din această practică de afaceri și se pare că următoarea lansare Android, Android Q, va oferi operatorilor de transport un control și mai mare în această privință.

                 

Este deja posibil să blochezi telefoanele Android, deși a existat o perioadă în care aproape că nu era cazul. În ciuda deschiderii platformei, Google nu ar avea altă posibilitate decât să satisfacă oricum cerințele operatorilor de transport. Dar după cum a descoperit 9to5Google, s-ar putea să se ia blocarea operatorului la un nivel complet nou.

Pentru unul, transportatorii vor putea avea o listă neagră și o listă albă a rețelelor care pot fi utilizate pe un telefon încuiat. Ca atare, ei pot închide rivalii la fel de mult cum doresc. Aceștia pot chiar să blocheze operatorii virtuali (MVNO) care se află în propriile lor rețele

Cea de-a doua transmisie de energie nouă va fi achiziționată în ceea ce privește suportul dual SIM. Unele telefoane Android sunt capabile să ajungă în jurul blocării prin intermediul telefonului, dar Android Q ar putea schimba totul. În special, ar putea bloca cel de-al doilea slot SIM dacă nu există o cartelă SIM aprobată în primul slot, indiferent de numărul de tipuri pe care le resetați telefonul.

Deși nu este deloc surprinzător faptul că sistemul Android ar susține blocarea operatorilor de telefonie, dar aceste restricții noi par a fi puțin peste partea de sus. Desigur, există telefoane deblocate, dar, în ciuda unei scurte perioade de schimbare, cei mai mulți consumatori își primesc încă telefoanele de la operatorii de transport, în special în SUA.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here