Aparent, Android pare să rămână pentru totdeauna o platformă de smartphone până la sfârșitul vieții. Deși nu au încorporări diferite în purtători, automobile și televizoare, acestea nu par să câștige atât de multă tracțiune ca și forma adevărată a smartphone-urilor Android. Android TV, în special, pare să fi fost lăsat pe marginea drumului pe piața de divertisment destul de agresivă. Nu așa, spune Google, și este mai bine decât oricând și va deveni și mai bine în următoarele săptămâni.
                 

Marele semn de întrebare care se ridică peste capul Android TV se datorează parțial angajamentului Google. Sau mai degrabă lipsa percepută a acesteia. La fel ca și celelalte proiecte abandonate acum, există o anumită ezitare între partenerii hardware și partenerii de conținut pentru a investi într-o platformă care ar putea fi închis brusc. Există, de asemenea, faptul că Google, în timp ce un gigant pe piața de tehnologie, are o influență mai mică în industria de divertisment în comparație cu, de exemplu, Apple.

Android TV senior director de management al produselor Shalini Govil-Pai natural are doar o laudă pentru produs și angajamentul Google. De fapt, ea spune că Google a aflat că este 100% angajat la Android TV, ajutând la creșterea numărului de aplicații de la 3000 la anul trecut la 5.000 în acest an. Și mai sunt multe întâmplări în care conversațiile și negocierile cu furnizorii de conținut continuă să se întâmple în spatele ușilor închise.

Există, de asemenea, problema hardware-ului Android TV și purtătorul de cuvânt al Google, Ivy Chen, afirmă că anunțurile vor veni în următoarele săptămâni, iar noul echipament va fi lansat în toamnă. Există cu siguranță o nevoie de sânge nou proaspăt pe această piață pentru a arăta că OEM-urile cred într-adevăr în viziunea Google pentru platformă.

Acestea fiind spuse, mai multe nu înseamnă întotdeauna mai bine, deoarece 5000 de aplicații încă nu includ ceea ce majoritatea consideră esențială. Android TV pare, de asemenea, să rămână în urma concurenței atunci când vine vorba de modelele de afaceri și oferta de conținut. Sperăm că vom auzi mai multe despre aceste noi dispozitive și canale mai devreme decât mai târziu, probabil la Google I / O săptămâna viitoare.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here