Săptămâna viitoare, Respawn va lansa următorul patch Apex Legends introducând în joc o serie de corecții de erori importante. Această actualizare se va desfășura în principal în jurul audio-ului, incluzând fixarea numeroaselor probleme audio și efectuarea unor ajustări ale calității vieții. Printre ultimele modificări, Respawn spune că pașii audio vor fi în curând mai puternici pentru a ajuta jucătorii să determine când cineva se află în apropiere.
                 

Actualizarea detaliată a săptămânii viitoare pe subdreptul Apex Legends în care compania a explicat că va lansa plasturele "la începutul săptămânii viitoare" – totuși, o dată exactă nu a fost dată.

După ce sosesc, jucătorii Apex Legends se vor bucura de o performanță îmbunătățită a procesorului datorită optimizării motorului audio; Respawn spune că acest lucru va duce la o creștere a eficienței de 30%, reducând încărcarea procesorului și, prin urmare, scăderea cotei de abandonări audio sau de denaturare. De asemenea, încărcarea de date prin cod, precum și schimbările de conținut va avea un impact redus, îmbunătățind, de asemenea, problema potențialului abandon.

Dincolo de îmbunătățirea performanței, actualizarea Apex Legends va veni cu o serie de modificări ale calității vieții, cel mai notabil fiind creșterea volumului pasajelor. În plus, compania va crește prioritatea pașilor inamici asupra celorlalți pentru a se asigura că jucătorii sunt mai în măsură să determine unde este adversarul în timpul luptelor. Volumul muzicii care se joacă după ce a câștigat un meci va crește și el.

Pe ​​de altă parte, Respawn coboară volumul tuturor sunetelor care au loc în timpul ecranului de selecție a caracterelor, precum și sunetul cuțitului Kunai din mediul înconjurător – asta pentru că, conform lui Respawn, unii jucători sunt "sensibili" la efectul de sunet. Compania poate reduce acest zgomot chiar mai mult într-o actualizare viitoare bazată pe feedback.

Alte modificări vor include remedierile pentru zgomotul de vânt al lui Havoc, sunetele de coada lipsă RE45 și sunetele automate ale armei automate blocate în primul rând cu impactul respingerii Legend. Un număr de remedii sunt incluse în actualizare pentru a rezolva problemele incorecte de înregistrare a hit-urilor, o soluție pentru problema crashing care afectează playerele Intel CPU și eliminarea scutului lipicios al Gibraltarului.

Detalii despre respawn complete Apex Legends actualizare pentru săptămâna din 20 mai aici.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here