Respawn a lansat cea mai recentă actualizare pentru jocul de luptă royale Apex Legends aducând o serie de bug-uri înainte de lansarea primului sezon. Cel mai notabil dintre remedierile de eroare este o ajustare a capcanei de gaz ale lui Caustic, împiedicând-o să distrugă jucători de pe cealaltă parte a unui perete. Patch-ul se adresează, de asemenea, unui exploit legat de capcanele lui Caustic și multe altele.
                 

Legenda jocului caustic prezintă arma tactică Nox Gas Trap, care scade canistrele care aruncă un gaz mortal atunci când sunt declanșate de dușmani. Un bug a provocat acest gaz să rănească jucătorii prin pereți, ceea ce a fost avantajos pentru unii jucători, dar uneori sa dovedit a fi o problemă. Patch lansat recent 6.11.2019 remediază această problemă.

În plus, această actualizare stabilește și exploatarea care permite jucătorilor să plaseze numeroase capcane de gaze fără a aștepta perioada de răcire. Acestea sunt cele două schimbări cele mai notabile, cu alte soluții de eroare care se adresează unui mesaj de recompensă în joc care nu se afișează chiar pe PS4 și despre diverse probleme de localizare pe PS4 și Xbox.

Alte corecții de erori includ o problemă cu elementele de vindecare nefuncționale folosite cu chei de chei, skyfingeringul Jump Tower, un bug care a cauzat sortarea incorectă a elementelor în timpul jafurilor de la mortbox, bug-uri audio legate de Jump Padul Octane. ar putea scădea precizia și multe altele.

Actualizarea vine numai cu câteva săptămâni înainte de lansarea jocului "Battle Charge", sezonul 2, care este programat să scadă pe 2 iulie. Noul sezon va include o nouă legendă numită Wattson, precum și L-Star arma de la Titanfall 2 .

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here