Mass-media de stat chineze a raportat că oficialii din China sunt pregătiți să implementeze o nouă aplicație de debitori care să permită publicului să vadă ce persoane din apropiere nu își plătesc datoriile. Noua aplicație face parte dintr-un program conceput de provincia Hebei din nordul Chinei, unde Curtea Supremă Populară intenționează ca această aplicație să acționeze ca o platformă de avertizare a informațiilor pentru transformarea unor debitori financiari risipitori

                 

China Daily care o descrie ca pe un "mini-program" – probabil ca referință la introducerea limitată în provincia Hebei. Programul a fost elaborat și aprobat de curtea superioară a regiunii.

Potrivit mass-media chineze, aplicația va arăta utilizatorilor o hartă cu pini de marketing "debitori morți", care se află în jurul valorii de 1.640 ft de utilizator. Apăsarea pe o anumită persoană dezvăluie informațiile personale. Scopul programului este atât simplu, cât și înfricoșător: utilizatorii sunt încurajați să noteze dacă o anumită "criză" este potențial capabilă să-și plătească datoriile.

Un raport către autorități poate fi făcut în cazul în care utilizatorul consideră că debitorul este capabil să plătească datoria, deși nu este clar dacă rapoartele pot fi făcute prin intermediul aplicației în sine. Instanța de la Hebei declară că noua măsură de aplicare este menită să "creeze un mediu credibil din punct de vedere social" și să se asigure că oamenii care s-au confruntat cu judecata financiară nu renunță la obligațiile lor.

Acesta este ultimul dintre numeroasele programe din China. Mass-media de stat a dezvăluit recent utilizarea camerelor de supraveghere a locuințelor publice, de exemplu, obiectivul din spatele acestui program fiind identificarea subînchirierii ilegale. De asemenea, țara a implementat pe scară largă utilizarea tehnologiei de recunoaștere facială și chiar îi urmărește pe elevi folosind uniforme cu chips-uri încorporate

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here