Google este gata să adauge un alt corp la cimitirul său. Din fericire, de data aceasta este doar o aplicație mobilă. Luna trecută, Google a anunțat cu mândrie o actualizare a funcției Google Trips care ia durerea în afara planificării viitoarei dvs. evadări. Se pare că aproape ironic, atunci, dar nu în totalitate neașteptat că va închide în curând versiunea Android a acelei caracteristici. Curând, în acest caz, este 5 august a acestui an.
                 

Cu excepția cazului în care sunteți un călător frecvent, este posibil să nu știți că Excursii Google există, cu excepția unor știri precum "Google ucide aplicația Google Trips". Dacă vă aflați că rezervați zboruri sau căutați restaurante pe teritorii necunoscute, probabil vă întrebați cum ați supraviețuit fără ea. De fapt, este posibil să fi supraviețuit pe servicii separate Google, dar Google Trips, din fericire, le-a pus pe toate sub un acoperiș anul trecut.

În acest an, Google Trips a îmbunătățit experiența de planificare pe browserele web, permițând utilizatorilor să detalieze toate detaliile pe un ecran mai mare decât smartphone-urile lor. Se integrează mai bine cu Căutarea Google, astfel încât orice cercetare pe care o faceți să fie adăugată automat în Google Trips. E-mailurile de confirmare pe care le primiți în Gmail sunt, de asemenea, trase cu ușurință în itinerarul dvs.

Cu multă atenție acordată experienței pe web, nu este deloc surprinzător faptul că Google a hotărât să apună pe mobilul dedicat. Puteți continua să utilizați aplicația Google Trips până la data de 5 august 2019, dar după aceea veți găsi direct adresa dvs. de călătorie pe web.

Această mișcare reflectă o strategie pe care Google o folosește pentru a detensiona aplicațiile mobile în favoarea experienței web sau a căutării. Fiecare iterație a aplicației Android introduce mai multe modalități de a accesa date și servicii direct din Căutarea fără a deschide chiar o aplicație. Nu ar trebui să fie cu mult înainte ca alte aplicații Google similare să primească boot-ul în favoarea unei experiențe Web mai bogate.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here