Cumpărăturile pentru ochelari este ceva ce trebuie făcut în mod obișnuit în persoană, deoarece, în general, doriți să vedeți cum un set de cadre se potrivește și vă arată pe față. Odată cu creșterea realității augmentate, procesul de încercare pe o pereche de ochelari este ceva care ar putea fi făcut oriunde, oricând. Asta crede cel puțin Warby Parker, deoarece a lansat o nouă caracteristică a aplicației pentru iPhone, care vă permite să încercați ochelari fără a trebui să vă îndreptați într-un magazin de cărămidă și mortar.

                 

După cum explică compania astăzi, această nouă caracteristică este construită folosind tehnologia Apple ARKit și se bazează pe camera TrueDepth a iPhone-ului. Acest lucru, desigur, înseamnă că ești limitat la iPhone-urile mai noi și mai scumpe ale Apple dacă vrei să folosești această funcție, în special pentru iPhone X, XR, XS și XS Max

Presupunând că ai unul din cele din buzunar, trebuie doar să actualizezi ultima versiune a aplicației Warby Parker – sau să o descarci în cazul în care aceasta este prima dată când audi despre ea. Se pare că trebuie să faceți o încercare de cadre înainte de a putea utiliza încercarea virtuală, care vă pune întrebări despre cum doriți să se încadreze cadrele dvs. și stilurile sau culorile care vă interesează.

După ce ați făcut acest lucru, veți vedea o listă de recomandări care se potrivesc preferințelor dvs. Pe fiecare listă, puteți trece din partea de sus a afișajului pentru a le încerca să folosească realitatea augmentată. Caracteristica pare să funcționeze destul de bine, deoarece oferă claritate decentă pe cadre și vă permite să glisați la stânga și la dreapta pentru a comuta între diferite stiluri – ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă întoarceți la lista de recomandări și să selectați o nouă listă pentru comuta între cadre

Pentru cineva ca mine, care nu are nevoie de ochelari, aceasta este o distracție mică distractivă, dar pentru cei care folosesc ochelari în fiecare zi, acesta este un mod plăcut de a face cumpărături pentru cadre noi, fără a dedica după-amiaza la un magazin de vânzare cu amănuntul și încercând pe o grămadă de perechi diferite. De asemenea, este, desigur, o modalitate buna pentru ca Apple să-și flexeze mușchiul ARKit și capacitățile acelor camere TrueDepth. Actualizarea este live pe App Store acum, deci dacă sunteți un client obișnuit al Warby Parker, luați-l pentru o rotire.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here