Faceți cunoștință cu Orcam MyMe, un dispozitiv minuscul pe care îl clipiți pe tricou pentru a vă ajuta să vă amintiți chipurile. OrCam MyMe dispune de o mică cameră de tip smartphone și de un algoritm de recunoaștere facială, astfel încât să puteți asocia nume cu fețe. Poate fi un dispozitiv util la conferințe de afaceri sau pentru a afla mai multe despre cum vă petreceți o zi obișnuită.

Acesta nu este primul dispozitiv al OrCam. Compania a vândut MyEye câțiva ani. Este un dispozitiv care poate fi purtat pentru persoanele cu deficiențe de vedere pe care le clipiți la ochelarii. Datorită camerei foto și difuzorului dvs., puteți să vă îndreptați degetul spre un text și să obțineți o versiune audio a testului lângă ureche. De asemenea, vă poate spune dacă există cineva familiar în fața dvs.

OrCam se extinde dincolo de această piață cu un produs de piață în masă. Dispune de aceeași fundație tehnologică, dar cu un alt caz de utilizare. Sosul secret al OrCam este că poate să se ocupe de recunoașterea feței și recunoașterea optică a caracterelor pe un dispozitiv mic cu o baterie mică – imaginile nu sunt procesate în nor

De asemenea, este important să rețineți că OrCam MyMe nu înregistrează video sau audio. Când dispozitivul detectează o față, creează o semnătură și încearcă să se potrivească cu semnăturile existente. Deși nu este o cameră de spionaj, se simte încă puțin ciudat când îți dai seama că există o cameră care ți-a arătat.

Când este cineva în fața dvs., dispozitivul trimite o notificare telefonului dvs. și un ceas inteligent. Apoi, puteți introduce numele persoanei respective pe telefon, astfel încât următoarea notificare să indice numele persoanei cu care vorbiți.

Dacă cineva îți oferă o carte de vizită, poți să o ții în fața ta. Dispozitivul se potrivește automat cu fața cu informațiile de pe cartea de vizită.

După aceasta, poți eticheta persoanele din diferite categorii. De exemplu, puteți crea o etichetă pentru membrii familiei, una pentru colegi și una pentru prieteni

Aplicația vă prezintă grafice inspirate care reprezintă echilibrul dvs. între viața profesională și viața personală în ultimele săptămâni și luni. Dacă doriți să cuantificați totul în viața voastră, aceasta ar putea fi o modalitate eficientă de a ști că ar trebui să petreceți mai mult timp cu familia dvs.

În timp ce dispozitivul nu este disponibil încă, compania a vândut deja sute de unități timpurii pe Kickstarter. În cele din urmă, OrCam dorește să creeze o comunitate de entuziaști și să identifice cazuri noi de utilizare

Am văzut dispozitivul de la CES săptămâna trecută și este mult mai mic decât credeți pe baza fotografiilor. Nu observați decât dacă căutați dispozitivul. Nu este atât de intruziv ca Google Glass, de exemplu. Puteți utiliza opțional un magnet dacă clipul nu funcționează cu ceea ce purtați.

OrCam se așteaptă să vândă MyMe în ianuarie 2020 pentru 399 de dolari. Este un dispozitiv impresionant, dar compania se confruntă, de asemenea, cu o provocare – nu sunt sigur că toată lumea se simte confortabilă mereu de recunoașterea facială încă

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here