Uber a adăugat opțiuni pentru rutele de transport public la aplicația sa pentru utilizatorii din Denver, Colorado, a anunțat compania joi. Noua ofertă oferă date în timp real cu privire la trenuri și autobuze, ajutând utilizatorii să decidă dacă doresc să ia o mașină Uber sau să urce la cea mai apropiată opțiune de transport public. Uber oferă opțiunile de traseu în cadrul unui parteneriat cu districtul regional de transport

                 

Deși serviciile de partajare a călătoriilor precum Uber rămân o opțiune excelentă pentru persoanele care nu au o mașină și au nevoie de o plimbare la cerere, opțiunile de transport public – cum ar fi cumpărarea unui bilet de autobuz – pot fi uneori mai rapide și / sau mai ieftin decât comandarea unei mașini. Există un mare beneficiu pentru mediu, de asemenea, deoarece transportul public reduce numărul de vehicule pe drum.

Odată cu noile opțiuni de traseu, Uber le permite utilizatorilor din Denver să acceseze alternativele de transport public direct în aplicația sa. Rutele oferă date în timp real și instrucțiuni de la capăt la cap, care includ – dacă este cazul – instrucțiuni pentru a merge la un autobuz sau la o stație de tren.

Aplicația include informații relevante, cum ar fi când opțiunea de transport public se îndepărtează și cât costă. De asemenea, utilizatorii văd prețul pentru efectuarea unei mașini Uber la aceeași destinație. Aplicația include mai mult decât informații despre rute și costuri.

Uber intenționează, de asemenea, să ofere posibilitatea de a achiziționa bilete regionale de transport regional în cadrul aplicației sale, unde biletele vor fi accesibile cu date relevante și coduri QR pentru utilizare directă la stație. Nu este clar când Uber intenționează să adauge opțiunea de cumpărare a biletului. Compania spune că nu se va opri la Denver; utilizatorii se pot aștepta să vadă opțiuni similare pentru rutele de transport în comun pentru alte orașe în viitor

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here