Acum puteți roti un videoclip în iOS, pentru prima dată în istoricul iOS. IPhone-ul dvs. poate, în sfârșit, să rotească un videoclip, în iOS 13, în cele din urmă. În ce lume trăim – atât de grozavă ajungem să rotim videoclipuri în telefon, cum ar fi wow! Există, de asemenea, o grămadă de noi funcții în editarea și organizarea de videoclipuri și de fotografie în aplicația Fotografii în curând – cu iOS 13, desigur.
                 

La WWDC 2019, Apple a prezentat o actualizare a aplicațiilor "ol" cu aplicațiile Aparat foto și Fotografii. Aplicația Fotografii are acum o filă "Fotografii", pentru a înțelege ușor separarea elementelor ca atare. Se pare că Apple reacționează în cele din urmă la Google Foto – cu învățarea în mașină și organizarea automată a fotografiilor în multe moduri noi.

Actualizarea aplicației aparatului foto va avea câteva efecte noi de iluminare portret. Veți fi capabil să aruncați o lumină în fața prietenului dvs. sau să creați o situație în care se pare că faceți o fotografie profesională. Sau o lovitură mai aproape de cea a unui profesionist, oricum.

Experiența Apple iOS 13 va include ajustări care nu au fost niciodată disponibile de la aplicațiile Apple făcute înainte. Reducerea zgomotului, Saturația, Culoarea, Luminozitatea, Temperatura și altele se află în joc chiar în poarta. Filtrele sunt deoparte – uitați-vă la toate filtrele pe care le veți putea utiliza.

Au un vârf la galeria de mai sus pentru mai multe vizionări cu privire la funcțiile care vor ajunge în curând în aplicația Fotografii și cameră. Utilizatorii vor trebui să aibă iOS 13 încărcați pe iPhone sau iPad pentru a obține aceste caracteristici și nu toate funcțiile vor funcționa cu fiecare dispozitiv – depinde într-adevăr de procesorul pe care îl aveți și de camerele în joc. Vom avea o listă completă a dispozitivului care primește caracteristicile care vor apărea în curând!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here