Astăzi, Twitch lansează o nouă caracteristică în beta, care este sigur că va fi cel puțin controversată în rândul spectatorilor. Compania va începe să permită banderolelor să difuzeze fluxuri de abonați, care restricționează vizionarea numai pentru cei care sunt abonați la aceste canale. Desigur, pentru a vedea un flux numai pentru abonați, aceasta înseamnă că spectatorii vor trebui să plătească.
                 

Pentru cei care sunt noi la Twitch, conceptul de abonați funcționează diferit decât pe YouTube. La Twitch, abonamentul la un canal costă o bază de 5 USD pe lună, deși spectatorii au, de asemenea, opțiunea de a plăti mai mult dacă doresc sau se abonează la un canal gratuit în fiecare lună prin Twitch Prime. În schimbul abonamentului, spectatorii primesc o insignă specială în dreptul numelui lor în chat, o colecție de emote de la streamerul la care sunt abonați și, în prezent, accesul la fluxurile de abonați.

Într-o postare pe blog de astăzi, Twitch explică faptul că Abonat fluxuri nu va bloca non-submise în întregime. Dacă vizitați un flux care este în modul numai pentru abonați și nu sunteți abonat, veți putea vedea o previzualizare a fluxului înainte de a fi în cele din urmă rugați să vă abonați pentru a continua vizionarea. Conturile de abonați vor fi indicate cu o etichetă stea specială care nu poate fi eliminată, astfel încât veți ști că veți merge dacă veți putea viziona.

Deși partenerii afiliați și partenerii Twitch pot găzdui fluxurile de abonați, va trebui să fi difuzat timp de 90 de zile unice ca afiliat sau partener înainte ca opțiunea să devină disponibilă. În plus, Twitch va restricționa pe oricine care și-a încălcat Regulamentul comunitar în ultimele 90 de zile de difuzare unice de la gazduirea fluxurilor de abonați, ceea ce înseamnă că Dr. Disrespect nu va putea intra în acțiunea Stream abonatului imediat după revenirea la TIC nervos.

Twitch clarifică astăzi că fluxurile de abonați nu sunt fluxuri private, astfel încât, în mod evident, Regulamentul comunității se aplică în continuare acelora. Abonatul Stream VODs, pe de altă parte, va fi disponibil pentru subs, imediat după ce fluxul sa terminat, deși radiodifuzorii pot face aceste VOD-uri disponibile pentru non-subs prin tabloul de bord, dacă doresc. În cele din urmă, se pare că cei cu statut VIP și moderator vor avea totuși permisiunea să vizioneze fluxurile de abonați, chiar dacă nu sunt abonați.

Nu este surprinzător să vedem că Twitch se mișcă în această direcție, deoarece caracteristici cum ar fi chat-urile abonaților au sugerat că într-o zi vom vedea fluxuri numai pentru abonați. Cu toate acestea, ideea de a fi nevoită să plătească înainte de a viziona un flux probabil că nu se va așeza foarte bine cu persoanele care nu sunt dispuse să se aboneze, iar unele filme mai mici vor merge probabil cu o linie fină cu audiențele lor atunci când utilizează această caracteristică. Vom vedea cum se scutura totul, asa ca stai mai mult.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here