Aceasta este ocazia dvs. pentru a obține o privire de viitor a iOS – și iPadOS. Apple a lansat prima versiune beta publica a iOS 13 si iPadOS 13, urmatoarea versiune majora a sistemelor de operare pentru iPhone si iPad. Spre deosebire de beta-urile de dezvoltatori, toată lumea poate descărca aceste beta-uri fără un cont de dezvoltator de 99 $. Dar nu uitați, este un beta.

Compania încă plănuiește să lanseze versiunea finală a iOS și iPadOS 13.0 în această toamnă (de obicei în septembrie). Dar Apple va lansa betas la fiecare cateva saptamani in timpul verii. Este o modalitate bună de a repara cât mai multe buguri posibil și de a colecta date de la un grup mare de utilizatori.

Ca întotdeauna, beta-urile publice ale Apple urmăresc îndeaproape ciclul de lansare a dezvoltatorilor beta. Și Apple a lansat a doua versiune beta a dezvoltatorilor de iOS și iPadOS 13 doar săptămâna trecută. Deci, suna ca prima beta publica este mai mult sau mai putin aceeasi construita ca si cea de-a doua constructor.

Dar amintiți-vă că nu trebuie să instalați o versiune iOS pe iPhone sau iPad principal. Problema nu este doar o eroare – unele aplicații și caracteristici nu vor funcționa deloc. În unele cazuri rare, software-ul beta poate de asemenea să vă cărăgească dispozitivul și să îl facă inutilizabil. Procedați cu mare atenție.

Am folosit versiunea beta a dezvoltatorului de iOS și este încă destul de buggy. Unele site-uri web nu funcționează, unele aplicații sunt rupte.

Dar dacă aveți un iPad sau iPhone nu aveți nevoie, iată cum să îl descărcați. Treceți pe site-ul web beta al companiei Apple și descărcați profilul de configurare. Este un fișier minuscule care vă spune iPhone-ul sau iPad-ul să se actualizeze la beta-urile publice, ca și cum ar fi o actualizare software obișnuită.

Puteți descărca direct profilul de configurare din Safari pe dispozitivul iOS sau îl puteți transfera, de exemplu, pe dispozitiv utilizând AirDrop. Reporniți dispozitivul, apoi mergeți la aplicația Setări. În septembrie, dispozitivul dvs. ar trebui să se actualizeze automat la versiunea finală a iOS și iPadOS 13 și veți putea să ștergeți profilul de configurare.

Iată o scurtă descriere a ceea ce este nou în iOS 13. În acest an, pe lângă modul întunecat, se simte ca fiecare aplicație a fost îmbunătățită cu unele actualizări ale calității vieții. Aplicația Photos oferă o vizualizare cu o nouă galerie cu autoplay-ul de fotografii și clipuri video live, curare inteligentă și un design mai imersiv.

Această versiune are un accent deosebit pe confidențialitate, precum și datorită unei noi opțiuni de înregistrare numită "Conectați-vă cu Apple" și a unei mulțimi de ferestre de confidențialitate pentru consimțământul Bluetooth și Wi-Fi, urmărirea locației de fundal. Hărțile Apple au acum o caracteristică impresionantă Google Street View, numită Look Around. Este disponibil numai într-o mână de orașe, dar vă recomand … să priviți în jur ca totul este în 3D.

Multe aplicații au fost actualizate, cum ar fi Memento-uri cu o nouă versiune, Mesaje cu posibilitatea de a seta o imagine de profil partajată cu persoanele dvs. de contact, Poștă cu opțiuni de formatare mai bună a textului, Sănătate cu urmărirea ciclului menstrual, caracteristici, Safari cu un nou meniu de setări pentru site-uri, etc. Citiți mai multe pe iOS 13 în previzualizarea mea separată

Pe frontul iPad, pentru prima dată Apple a sunat iOS pentru iPad sub un nou nume – iPadOS. Multitasking-ul a fost imbunatatit, creionul Apple ar trebui sa se simta snappier, Safari este acum la fel de puternic ca Safari pe macOS si multe altele

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here