Apple oferă în momentul de față cea mai largă gamă de smartphone-uri emblematice de la debutul lor toamna trecută, iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR, toate împreună cu iPhone 8 și 8 Plus. Nu este un secret în acest moment că compania nu vinde cât mai multe dintre modelele scumpe noi cum speră, dar acum Apple a surprins toată lumea prin aducerea iPhone SE. Fără anunț, telefonul prietenos cu bugetul a revenit în acest weekend, deși în secțiunea de clearance-ul magazinului online Apple.

                 

Inițial debutând înapoi în 2016 cu un display de 4 inch și Touch ID, iPhone SE a fost întrerupt oficial în toamna trecută alături de iPhone 6 și iPhone outgoing. În timp ce în secțiunea de clearance-ul, modelele pe care Apple le comercializează acum sunt noi , deblocat, și vin cu niște prețuri foarte potrivite pentru portofel. IPhone-ul SE de 32 GB are un preț de 249 USD, în timp ce modelul de 128 GB este de doar 299 USD, și sunt disponibile în cele patru opțiuni originale de culoare: argint, spațiu gri, aur de aur și aur

Nu este clar cât timp Apple intenționează să vândă iPhone SE, și nu există semne pe care compania le readuce la orice alte modele întrerupte. Este puțin probabil ca această mișcare surpriză să fie încercarea Apple de a compensa numărul de vânzări care se încadrează în iPhone XS și iPhone XR sau să recâștige veniturile pierdute. În schimb, aceasta este probabil doar o încercare de a elimina stocul rămas al dispozitivului de îmbătrânire.

Când a fost introdus pentru prima oară, iPhone SE a fost destul de popular printre utilizatorii neinteresați în trecerea la dimensiuni mai mari de afișare. Chiar și astăzi aceasta rămâne o opțiune decentă pentru cei care au nevoie doar de un dispozitiv de dimensiuni modeste fără nici o specificație de vârf; plus, este în prezent singurul iPhone vândut de Apple cu o mufă pentru căști. Cei interesați ar trebui să acționeze repede, deoarece acestea nu vor fi disponibile pentru mult timp, în special cu prețuri reduse.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here