Jocurile pe un iPhone sau pe un iPad ar putea deveni mult mai interesante dacă știrile din această dimineață despre un abonament la jocurile Apple vor fi dezbătute. Potrivit oamenilor familiarizați cu problema, planurile Apple includ un serviciu de abonament pentru jocuri – ceva de genul Netflix, dar pentru titlurile de jocuri mobile. Acest tip de serviciu de abonare este deja live pentru alte platforme – cum ar fi GeForce NOW NVIDIA – deși acest lucru este pentru titluri de jocuri full-AAA care rulează de pe PC-urile de jocuri NVIDIA pe serviciul cloud GeForce NOW

                 

Cuvântul vine de la "cinci oameni familiarizați cu chestiunea" vorbind în weekend cu site-ul numit Cheddar. Este sugerat că "serviciul se află încă în stadiul incipient al dezvoltării" și că, bineînțeles, "Apple ar putea decide în cele din urmă să renunțe la ea". Dar să spunem că Apple a trecut prin acest plan

Un mic istoric asociat

Apple Music este primul serviciu major de lungă durată pe bază de abonament, pe care îl pot aminti mereu de Apple. Au avut o serie de proiecte pe care le-au încercat să le construiască, care nu au fost înclinate într-adevăr – MobileMe a fost o experiență în domeniul software-ului de tip "nor" care … a fost rău. Apple a lansat o rețea socială pentru muzică numită Ping – apoi a existat un alt serviciu numit Apple Music Connect – nici unul nu a lucrat într-adevăr foarte bine

De asemenea, aveau o consolă de jocuri numită Pippin – știi? A avut o platformă software asociată, proiectată și susținută de IBM și Apple și a avut mai multe modele lansate – unele cu porturi de modem și imprimante! Această mașină a încărcat sistemul de operare de pe un CD-ROM. Era foarte ciudat. A aparținut într-un muzeu.

Posibilități de servicii noi

Apple a vorbit aparent cu un număr de dezvoltatori de jocuri în a doua jumătate a anului 2018 despre acest serviciu de abonament. Nu este încă clar cum va funcționa serviciul sau dacă Apple va schimba modul în care va funcționa restul aplicației App Store. Dar imaginați-vă dacă Apple a făcut un serviciu similar cu cel al Xbox LIVE.

Dacă Apple ar avea un dispozitiv Xbox LIVE pentru dispozitive iOS, te-ai abonat? Ce zici dacă serviciul a inclus o colecție curate de jocuri care altfel ar costa bani pentru descărcare? Ce ar fi dacă ar exista o experiență multiplayer online pentru jocuri precum Fortnite care altfel nu ar fi disponibile pe iPhone sau iPad?

Acest lucru ar putea merge foarte greșit, foarte greșit într-adevăr. Dacă jocurile ca Fortnite încep să devină brusc indisponibile pentru ca jucătorii să se joace în orice moment – unde altfel ar fi fost complet liberi – va fi o dezamăgire. Dar Apple nu ar face niciodată așa ceva, nu-i așa?

Ce se întâmplă dacă serviciul de abonament a fost oferit într-o înțelegere cu hardware-ul? Ce zici daca o achizitie a noului iPod Touch (2019) a oferit 2 ani de nou serviciu de abonament la jocuri de la Apple, care la randul sau va permite sa jucati Fortnite Battle Royale online gratuit pe toata perioada de timp? Uită-te la jocurile Epic și caută adevărul – vom cerceta și noi!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here