Apple pare să dorească să extindă viteza cu care este implementat Siri în produsele terțe părți. Cel puțin asta ar părea, având în vedere achiziția grupului numit Pullstring. Acest grup este în afacerea de a asista la construirea și proiectarea de aplicații vocale pentru produse fizice. Ei, și ei au propriul AI de conversație.

                 

Pullstring a fost creat de un grup de foști directori ai Pixar și a făcut primul loc în lume cu jucării. Jucării care aveau nevoie de o voce. Ei au ajutat la realizarea aplicației pentru coșmarul care a fost Hello Barbie, ar părea. Pullstring, pare, nu a fost exact în centrul situației legale care a înconjurat lansarea acestui Barbie – într-un fel sau altul.

Pullstring a continuat să lucreze cu crearea și integrarea aplicațiilor asistent personale cu Google Assistant și Amazon Echo (cu Alexa). În prezent lucrează pentru a "ajuta oamenii să vorbească fără efort cu tehnologia vocii care ne înconjoară." Aceasta include cercetarea pieței, statistici strategice, cele mai bune practici și recomandări de tot felul pentru clienții lor.

Ei au o aplicație numită PullString Converse, care permite unui utilizator să creeze vizual o aplicație cu voce activă. L-au configurat cu cutii, butoane și linii – cea mai elementară limbă vizuală pentru construirea oaselor unei aplicații. Este foarte posibil ca aceasta sa fie cea mai mare parte a companiei Apple

Imaginați-vă că Apple a lansat o aplicație care permite dezvoltatorilor să integreze software-ul Apple (în special Siri) în orice produs a dorit. Imaginați-vă cât de ușor ar fi să luptați cu Amazon și Google atunci. În ce lume ar trăi – și despre ce o lume pe care probabil vom trăi, relativ curând.

PullString are, de asemenea, o "Inteligență artificială inteligentă și inteligibilă conversativă, capabilă să lanseze experiențe conversaționale pe orice dispozitiv." Ei și-au făcut propria soluție. Au o mulțime de tot.

Dacă ceea ce spune Axios este adevărat, "banii sunt relativ ușori, dar există mari câștiguri potențiale pentru management."

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here