Apple tocmai a cumpărat talentul de care are nevoie pentru a face jucăriile de vorbire o parte din Siri, HomePod și strategia sa de voce. Apple a achiziționat PullString, cunoscut și sub numele de ToyTalk, potrivit lui Axios "Dan Primack și Ina Fried. Compania produce instrumente de design pentru experiența vocală, inteligență artificială pentru a le oferi puterea acestor experiențe, precum și jucării cum ar fi jucăriile Barbie și Thomas The Tank Engine în parteneriat cu Mattel. Fondată în 2011 de foști directori ai Pixar, PullString a continuat să ridice 44 milioane de dolari.

Siri de la Apple este văzută ca rămas în urma Amazonului Alexa și a Asistentului Google, nu numai în recunoașterea vocală și utilitate, ci și în termeni de ecosistem dezvoltator. Google și Amazon au construit platforme pentru distribuirea abilităților de la tone de producători de aplicații vocale, inclusiv povestiri, chestionare și alte jocuri pentru copii. Dacă Apple dorește să facă o adevărată șansă să devină centrul salonului tău conectat cu Siri și HomePod, va trebui să joace frumos cu copiii care își petrec timpul acolo. Cumpărarea PullString ar putea să pornească catalogul in-house al Apple a jucăriilor activate pentru vorbire pentru copii, precum și să-și dezvolte instrumentele pentru dezvoltatorii vocali

PullString a reușit să captureze ceva pentru că a fost un "dispozitiv de supraveghere a copilului" din 2015, dar a contracarat detaliind securitatea încorporată în produsul Hello Barbie și a spus că nu a fost niciodată hacked să fure înregistrările vocale ale copiilor sau alte informații sensibile. Politicile de confidențialitate s-au schimbat de atunci, deoarece atât de mulți oameni au cumpărat cu ușurință cărțile Echos și Google Homes.

Am ajuns la Apple și PullString pentru mai multe detalii despre dacă produsele PullString și ToyTalk vor rămâne disponibile. .

Startup-ul a ridicat numerarul de la investitori, inclusiv Khosla Ventures, CRV, Greylock, prima rundă și True Ventures, cu o serie D în 2016, ca ultima sa majorare, pe care PitchBook spune că a apreciat startul la 160 de milioane de dolari. În timp ce spatiul voicetech a explodat, poate fi dificil pentru dezvoltatorii de experiență vocală să câștige bani fără produse fizice însoțitoare și multe întreprinderi încă nu sunt siguri ce să construiască cu instrumente cum ar fi cele oferite de PullString. Asta ar fi putut conduce startul pentru a vedea un viitor mai luminos cu Apple, întărind unul dintre cei mai omniprezenți, deși și cei mai detestați asistenți vocali

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here