Astăzi la conferința anuală a dezvoltatorului Apple compania a dezvăluit cea mai mare actualizare a CarPlay de la lansarea sa. Sistemul revigorat în mașină arată dramatic mai bine, lăsând în urmă aspectul iPhone fals pentru ceva care ne pare mai potrivit pentru mașini.

Până în prezent, CarPlay a fost lăsat în mare parte uitat de la debutul său în 2014. Majoritatea vehiculelor sunt acum compatibile cu sistemul, dar de la lansare, sistemele din mașină s-au îmbunătățit dramatic până la punctul în care majoritatea sunt mai bune decât ceea ce a dezvoltat Apple. Această actualizare pare a fi un pas important în direcția cea bună

Cea mai mare schimbare pare să fie cantitatea de informații care poate fi afișată utilizând CarPlay. Ecranul de pornire al versiunii anterioare este doar o grilă de aplicații. Nu este de ajutor. Acum, cu această nouă versiune, ecranul de pornire poate afișa o hartă, redarea media și dispozitivele HomeKit, cum ar fi o ușă de garaj sau lumini.

Luna trecută, Google a anunțat o actualizare de anvergură a platformei sale Android Auto, care a câștigat mult timp CarPlay. Diferența a fost întotdeauna profundă cu Android Auto capabil să se ocupe de sarcini și să afișeze aplicații într-o manieră mai potrivită pentru mașini. Dar acum, cu noua versiune de CarPlay, sistemul Apple din vehicul pare să aibă o mulțime de funcționalități găsite în omologul Google

Anunțul a lăsat o mulțime de întrebări. Va funcționa acest lucru pe vehicule mai vechi, construite pe componente hardware mai vechi? Ce versiuni ale iPhone-ului va funcționa? Cum rezolvă scalarea la diferite rezoluții găsite în diferite vehicule?

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here