Apple este în cele din urmă înapoi în jocul de monitorizare. Astăzi, la WWDC 2019, compania a luat hainele de pe Pro Display XDR pentru a merge împreună cu un nou Mac Pro. Acesta este primul monitor Apple de când compania a întrerupt afișarea Thunderbolt în 2016.

Ecranul este acoperit cu un nou tip de acoperire mată. Apple spune că geamul este gravat pentru a înlocui efectul mată fără partea inferioară. O matrice albastră reproiectată formează și controlează lumina, în timp ce partea din spate a afișajului acționează ca un radiator pentru a permite afișarea pe o perioadă nedeterminată de 1000 de nivele de luminozitate totală. Ecranul poate fi rotit și în modul portret

Pe partea din spate se găsește același design al grătarului de brânză găsit pe noul Mac Pro. Există și patru porturi Thunderbolt 3 pe partea din spate.

Apple are o istorie îndelungată de a produce monitoare de vârf și a lăsat o gaură pe piață atunci când compania și-a întrerupt ultimul monitor. În locul său, Apple a apelat la linia UltraFine a LG. Monitoarele sunt excelente cu o mare fidelitate și o conectivitate Thunderbolt 3. Dar nu este un monitor Apple, care a lăsat multe dorințe pentru zilele Cinema Display.

Acest monitor a fost în lucru din anul 2017 când Apple a revelat TechCrunch că lucrează la un nou afișaj pentru o versiune de 2019.

Pro Display XDR va fi disponibil în această toamnă pentru 5.000 $ sau 6.000 $ cu stratul opțional mat. Standul și suportul VESA costă suplimentar deoarece este Apple.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here