sculptural. Elegant. Sinuos clar. Nu sunt de obicei cuvinte pe care le-ați aștepta să le auziți despre un stand de monitorizare, dar din nou, Apple Pro Display XDR nu este un monitor obișnuit. Când Apple decide să facă cel mai bun ecran din industrie, nu se oprește, iar accesoriile sunt la fel de excesive.
                 

Afișajul în sine este o scrisoare de dragoste pentru excelența grafică. "XDR" înseamnă "Extreme Dynamic Range", Apple a dat un panou mai bun decât HDR. Dimensiunile de 32 de inchi, ecranul său LCD are o rezoluție de 6016 x 3384. Peste 20 de milioane de pixeli înseamnă o descriere a retinei 6K.

Există suport pentru gamă largă de culori P3, desigur, împreună cu culoarea reală de 10 biți. Există o acoperire antireflexivă ca standard sau un finisaj opțional "nano-textura" pentru cei care doresc mai puține reflecții. Că vede Apple de fapt etch de sticlă pentru a reduce strălucirea. De asemenea, vă va costa 1.000 de dolari mai mult.

Asta-i mai mult de 1.000 de dolari, în afară de cei 4.999 de dolari, Pro Display XDR te va costa din poarta. Apoi trebuie să plătiți 999 $ pentru Pro Stand, un braț contrabalansat scurt, dar perfect format, pe care monitorul se blochează.

Din păcate, în ciuda celor mai puternice și mai convingătoare intenții, Apple nu mi-a lăsat să joc cu Pro Stand. Se simte "frumos echilibrat", mi sa spus, permițându-vă să ajustați înălțimea și înclinarea cu un singur deget și rotiți panoul la 90 de grade pentru utilizare portret. Într-adevăr, pare prea frumos să fii ascuns în spatele ecranului, sincer.

Dacă sunteți într-un buget și încă îndrăzniți să faceți drumul în magazinul dvs. local Apple în această toamnă, există un VESA Mount Adapter mai ieftin pe care îl puteți avea în schimb. Ceasul este de 199 de dolari. Este elegant, este interschimbabil cu Pro Stand, astfel încât să puteți schimba în mod teoretic Pro Display XDR între cele două.

Problema mea este că este greu să fii prea cinic când un afișaj arată așa de bine. Limitele slabe, de 9 mm, sunt atât de subțiri, fac o treabă bună de amestecare în fundal. Asta lasă un panou imposibil de strălucitor și clar, care poate lovi 1600 de nits de luminozitate de vârf sau poate suporta 1.000 nits toată ziua. Raportul de contrast de 1.000.000: 1 este înghețarea pe tort.

În cazul în care nu ați furat $ 6k + pentru un nou Mac Pro, vestea bună este că Pro Display XDR va funcționa și cu celelalte notebook-uri Apple echipate cu Thunderbolt 3. Aruncați-vă într-un iPad Pro, utilizând noul sistem Apple Sidecar care vă permite să extindeți desktop-ul Mac pe tabletă și ați putea uita că Pro Display XDR nu este de asemenea un touchscreen.

Ai nevoie de Pro Display XDR? Probabil foarte puțini, ceea ce face ca acesta să fie tratat pentru orice desktop norocos. Sperăm că Apple va găsi o modalitate de a distila unele din magia sa până la o versiune mai mică, mai accesibilă pentru restul de noi.

        
               
        
         
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here